עזרה דחוף!!

עזרה דחוף!!

היי לכולם! טוב אז ככה.. אני רוצה לקנות סקיטבורד אבל אני לא יודע באיזה סוג,באיזה גודל,באיזה צורה.. ועוד.. ואני מש ממש לא יודע לעשות תרגילים אני רק נוסע ולא יותר מזה..(כי אני לא יודע דברים אחרים! אני מת לדעת!!) אז אם מישהו יכול לתת לי עצה איפה לקנות סקיטבורד ובאיזה גודל באיזה צורה וכ"ו אז זה יעזור לי נורא נורא! וגם מי שיכול ללמד אותי תרגילים פשוטים! מחכה לתשובה!

קצת נמאס לענות על שאלות כאלו

דדפדף בעמודים פה ואולי תמצא כבר כמה תשובות לשאלה הזאת...אם לא אני אישית מבטיח לעזור לך...

Raz muska

New member
לגאקאס

אתה ממש טמבל ככה לא רושמים rox ימפגר!!!-rocks יחמור!

xflil

New member
נכון, אבל גם אתה לא חכם במיוחד:

זה קיצור! הוא רשם את זה בכוונה חכם! כמו: yhanx i 8 u (סתם כדוגמא, אל תיקח אישית) Gonna wanna ועוד נו אין לי כוח בעברית כמו ביצפר

Raz muska

New member
אתה רוצה שנתחיל ככה?

אתה יודע שאין לי בעיה לריב אם אף אחד פה אז אל תדבר אלי בציניות! אתה יכול להגיד יפה ,וגם התגובה בכלל לא לך אז מה אתה מתערב?

xflil

New member
אני לא רוצה להתחיל כלום

אתה זה שהתחלת, ואתה זה שתמיד מתחיל ההבדל בינך ולביני ולבין עוד כמה פה, זה שלך באמת אין בעיה לרבי אז אתה יודע מה? אני לא! רוצה לריב! כי לי זה לא כייף, אם אותך זה מספק, אז לא איתי בבקשה והפורום הזה הוא של כולם לא רק שלך רז...

וואי רז אתה כזה מנותק!

אם אתה ממש אבל ממש לא יודע ומנותק מכל מציאות כותבים Rox Sox בכוונה! זה קיצורים של: rocks sucks ואתה קורא לי אדיוט??? תפסיק לתפוס תחת כאילו אתה מלך למה אתה ממש לא! אתה סתם מתלהב מעצמך...

Raz muska

New member
אמא שלך מתלהבת!

אני לא מכיר קיצורים אני יודע איך רושמים מילים!

אז שתוק ואל תקלל ישר!

ואיתי תשים לב לזה!כל הודעה שהוא כותב הוא מקלל! לא משנה איזו ולמי!כל הודעה!!! וגם אם אתה לא מכיר קיצורים אז לפחות תשאל או תגיד אבל למה להתחיל לקלל????????????

לא מצאתי..

אני מצטער אבל אני רק מתחיל ואני לא יודע כללווםםם על סקיטבורד.. רק לסוע עליו.. אז בבקשה תעזור לי אני מת לקנות!

TIS

New member
מאיפה אתה?

אולי תוכל לפגוש מישהו שיסביר לך פנים אל פנים את התרגילים והכל. תאמין לי שככה תתקדם יותר מהר. בקשר לסקט אני לא יודע אני אוהב את POWELL אבל כל אחד ומה שנוח לו.

למעלה