עזרה דחוף !!!

ט2רייJי

New member
עזרה דחוף !!!../images/Emo7.gif

יש לי ידידה טובה מאוד מאוד ורבנו בגלל שהיא דיברה עם איזה אחד וקינאתי ואמרתי לה : " אני חושב שאני הפתרון לשעמום שלך " זה היה מתוך רגע של עצבים אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש שאני רוצה למות היא כל כך חשובה לי ועכשיו היא מנסה לעשות דברים כדי להרגיז אותי אני לא יודע מה לעשות היא הייתה המלאכית שלי האור בחיים שלי אני לא יודע מה אני אעשה בלעדיה היא לא בטוחה שהיא רוצה לדבר איתי ואני חושב שבלעדיה החיים שלי לא שווים אני מעדיף למות מאשר שאני והיא לא נדבר היא לא נותנת לי הזדמנות להסביר שטעיתי אני ממש מרגיש שהיא מתחילה לשנוא אותי רבנו כמה פעמים אבל הפעם אני חושב שאני לפחות צריך לקבל הזדמנות להסביר אבל היא לא נותנת לי ואני לא ממש חושב שאני אצליח להסתדר בידיעה שאנחנו לא מדברים היא תמיד עוזרת לי תמיד מתחשבת בי היא חמודה מקסימה מתוקה אבל היא לא נותנת לי הזדמנות להסביר את עצמי להסביר שטעיתי.... תעזרו לי בבקשה

קרה לי בדיוק אותו מקרה

ואני גם הייתי ממש עצבנית ולא הסכמתי לדבר עם ידיד שלי... לבסוף נרגעתי והבנתי שאני לא מוכנה לוותר על הידידות הכי נפלאה בחיים שלי על החבר הכי טוב שהיה לי אי פעם בגלל דבר כזה פשוט ונתתי לו הזדמנות לדבר והבנו אחד את השני ... מה שאני מציעה לך הוא לתת לה את הזמן שלה ... שהיא תירגע ... היא זקוקה לזה .. בסוף אתה תראה שכשהיא תירגע היא תתן לך הזדמנות לדבר ואתם תבהירו הכל בינכם וזה יחזור להיות מה שהיה פעם

ט2רייJי

New member
ת!דה..........

ת!דה אבל אני מקווה שזה לא יקח הרבה זמן כי אני לא אחיה בלעדיה.....

לפני כמה ימים זה מה שהיה לי../images/Emo58.gif

כעסתי על ידיד שלי רצח... לא הייתי מוכנה לדבר איתו.. ניתקתי לו בפנים כל פעם שהוא צלצל.. התעלמתי ממנו באיסיקיו.. ממש הכל... ואז נרגעתי קצת.. והבנתי שהוא יותר מדי חשוב לי בשביל שנפסיק לדבר... הוא הבנאדם הכי מקסים שאני מכירה, והבנתי שאני לא הולכת לוותר עליו בשום מצב... תן לה גם קצת זמן.. שתבין את זה לבד... ותראה שהיא תתן לך לתת לה הסבר והכל... אגב.. איפה מתן
מי יבוא לשדוד בנק איתי עכשששששיו

ט2רייJי

New member
ת!דה היא נרגעה ואנחנו מדברים...

תודה על העזרה הידידה שלי נרגעה נתנה לי להסביר ועכשיו אנחנו מדברים תודה לכולם על התמיכה והעזרה...

GirlFriend

New member
באתי לענות לך, וכבר הסתדרת,

יותר טוב עכשיו אתה פחות עצוב
אהה ומור, מתן תבוא לאסוף אותך לשדוד בנקים עוד מעט...
(סתתתם היא סיפרה לי)
מטורללות
חחחח....

מתן ב

New member
לפחות אני מריחה טוב... ../images/Emo110.gif

אל תשימו לב, בדיחות פנימיות... *בחסות השב"ק* ונגמר לי כבר הכסף, אני צריכה לשדוד עוד משהו...

../images/Emo4.gifמבאס...

אבל כמו שאמרו לך, תן לה קצת זמן... אם הידידות בינכם הייתה חזקה באמת, רגע יבוא, והיא תהיה מוכנה להקשיב לך. היא תתגעגע אליך. אבל כדאי לך, שאף פעם לא יהיה מצב שאם מישהו יעזוב אותך, אתה תישבר ככה. ואני אומרת את זה לטובתך. בעולם שלנו, אנשים הולכים ובאים, ולא כדאי להיות תלויים באף אחד. אולי הידידות הזו חשובה לך, והיא תחסר לך, אבל תראה שמהר מאד זה יסתדר. רק תן לזמן לעשות את שלו... בהצלחה, ותעדכן אותנו מה קורה!

למעלה