עזרה דחוף

n o g a1

New member
עזרה דחוף../images/Emo124.gif

אני כבר כמה ימים מעבירה חשמל סטטי לכל . כל דבר שאני נוגעת - יוצא ניצוץ. זה מצחיק , אבל כואב ומכאיב , פוחדת להפוך מישהו ל-
. ו -................................. אני לא אישה מחשמלת! שאלה רצינית - למה זה קורה?

לא יודעת למה זה קורה אבל...

בתור אחת שסבלה מתקופות כאלו ארוכות יותר מפעם אחת אני מבינה את התסכול ומזדהה. מנסיון שלי זה עובר, אני נמנעת מללבוש בגדי צמר בזמנים כאלו ומלגעת ישירות במכשירי חשמל או מתכות (כפתורי מעלית, הדלת של הרכב, טלויזיה...).

G a v ® i e L

New member
לא, אבל ידעת למשל...

שאם לא תלבשי כלום מתחת לסוודר תתחשמלי הרבה פחות. (פחות חכוך בסיבי הבגד..) ואני מתכוון - כלום ! אנא נסי, והגיעי אליי לבדיקה.

G a v ® i e L

New member
חיכוך, והפרשי פוטנציאלים...

עם מי את מתחככת, ועל מי את מפרישה פוטנציאלים ?! לא לדאוג, מזיק פחות מלדבר בסלולרי...

יערית

New member
קודם כל תרגעי:))

את לא היורשת של אורי גלר
שנית זה קורה להרבה במיוחד בחורף-גם אני סובלת מזה<מציק ביותר> והנה לקחתי פירוש לעיניין מויקפדיה: "בתנאי מזג אוויר יבש, המוליכות של האויר קטנה וכך כמות רבה יותר של מטענים עלולה להצטבר. התופעה מוכרת בחיי היום יום בעיקר לאחר נסיעה במכונית בחורף, כאשר נגיעה בדלת המכונית לאחר נסיעה גורמת לפריקת המטען בצורת ניצוץ. הגורם ליצירת החשמל הסטטי הוא מעבר מטענים כתוצאה החיכוך בין מושב המכונית לבין הנוסע. חוסר האיזון במטענים בגוף הנוסע גורם להתפרקות בצורת ניצוץ ברגע שנוגעים במוליך מתכתי כדוגמת דלת המכונית." את הבנת את זה מחשמלת?סליחה נוגה:)))

ערסlight

New member
סיפור

פעם פולני חוזר הבייתה ומוצא את אשתו עם גבר זר במיטה. הבעל שואל את הגבר הזר... סליחה מה אתה עושה במיטה עם אשתי? המאהב ישר ראה שיש לו עסק עם אהבל ואומר לו... שמע, זה לא מה שאתה חושב, אני מקשיב לרדיו. איך בדיוק אתה מקשיב לרדיו? שואל הבעל בספק. נו... אני שם ת'ראש על השד של אשתך ושומע. אם אתה לא מאמין, שים ת'ראש על השד השני ותשמע גם אתה. הבעל [בחוסר אמון מסוים] שם את הראש ואחרי כמה שניות קם וצועק... אתה עובד עליי... אני לא שומע כלום. נו בטח, עונה המאהב בהבנה... אתה לא מחובר. ולמה כתבתי? תוציאי ת'תקע.

מגשימה1

New member
הזכרת לי משהוא נחמד דווקא ../images/Emo9.gif

פעם התנשקתי עם מישהוא , זאת אומרת לא בדיוק הספקנו להתנשק רק השפתיים שלנו התקרבו ונהיה זרם כזה לשנינו , כאילו התחשמלות , איזה מוזר זה היה , אפילו שעכשיו זה מצחיק להזכר . גם לי זה קורה לפעמים החשמל הסטטי הזה , אבל אני לא יודעת למה זה ובכל אופן לא עד כדי כך , חוץ מהפעם ההיא ..... אולי תקראי בגוגל על חשמל סטטי ואולי תעשי נסיונות באמת ללבוש בגדים מבד פחות מחשמל , תעשי נסיונות אולי משהוא יצליח , תבדקי למשל אם אחרי מקלחת יש לך פחות חשמל סטטי , אבל לא נראה לי שזה מסוכן , רק לא נעים .

מצאתי לך עבודה..../images/Emo3.gif

כאן... אם כבר... למה לא לעשות מזה כסף...
בינתיים אפשר לשחק עם הילדים... ולא רק איתם..
חוסר האיזון במטענים בגוף.. כתבה יערית...מעניין...

maof

New member
דווקא...

קחי את העינין בסבבי
האנרגיות שבך משפיעות על הסביבה שאת נמצאת בה. מעוף

הסוכן64

New member
זה קורה בגלל האוויר היבש ...אין

גשמים זאת התוצאה,זה לא אצלך זה אצל כולם

maof

New member
אהה...

אני מבין שאתה יודע... רק אולי יש כאלה שפליטת האנרגיה היא קצת יותר תחשוב על זה
מעוף

איש שטח

New member
את האמת חשמל סטטי

נוצר בגופך בעקבות הבגדים שאת לובשת ,תשתדלי להפסיק ללבוש בגדים המורכבים מפוליאסטר ואקריליק הם במיוחד נמצאים בלבני נשים ,וגם בסריגים .

a n a t i 3 3

New member
ואני חשבתי שאני "מיוחדת"../images/Emo62.gif

כבר שבועיים שאני סובלת מזה, כל דבר שנוגע בי... או יותר נכון שאני נוגעת בו... אני מתחשמחת
היום כבר אמרתי לרון שאני לא יכולה יותר עם זה, שזה ממש אבל ממש מפריע לי, אפילו כואב!!!
החלטתי שאני מחברת לעצמי רצועה כזאת שתיגע בארץ, בדיוק כמו שיש למכוניות... אולי זה יעזור!
גם אני כבר שמעתי את כל העיצות של כולם... מזג האויר, הבגדים שאת לובשת, הנעליים, אולי גלר שהגיע לארץ, החתול של השכנה... לא משכנע - ההתחשמלות הזאת מציקהההההההההההה
שתגיעי לפיתרון ----- תודיעי לי

למעלה