עזרה דחוף!!!

Yaelpar

New member
עזרה דחוף!!!../images/Emo10.gif

שלום לכולם !!! אני חיילת בקבע נכנסתי לקבע לפני ארבע וחצי חודשים! אני סובלת ממש לא כיף לי בתפקיד החדש שנתנו לי ואני ממש אבל ממש רוצה להישתחרר. אני חתומה כרגע עד ינואר 2007, אומרים לי לשרוד את המצב ולחכות עד אז ואז להישתחרר. אני ממש לא מוכנה לחכות אני רוצה לצאת מהצבא וכמה שיותר מהר.. היתקשרתי למת"ש הם יישלחו לי מה עליי לעשות בכדי לצאת אבל עד אז אולי יש למישהו פיתרון מועיל עבורי. אני ממש סובלת קמה בבוקר בוכה חוזרת לבית עוד יותר עצובה, לא מעריכים את מה שאני עושה ...(ואני עושה המון...) כשאני עושה המפקדת לוקחת את הקרדיט אליה ואומרת שהיא עשתה מה שפוגע מאוד בתקיד. מה אני עושה?!?!?!!? אמרו לי שבכדי להפר חוזה אני אצטרך לשלם משהו כמו 15 אלף שקל..האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי וכמה שיותר מהר אני לא רוצה לחכות...

revi164

New member
שלום לך

כל מה שכתוב זה ממה שידוע לי ייתכן ויש דברים נוספים/מעודכנים יותר לשלם 15 אלף שקל בשביל להפר חוזה ?? נשמע לי מופרך
אם מפירים חוזה אז מחזירים את התמריץ שקיבלת או את הפרשי השכר . יכול להיות שמחזירים דברים נוספים אבל אני לא מכירה . ההחזר בד"כ מנוכה מהפיצויים שאת מקבלת .
אם לא משחררים אותך תבדקי אולי לעבור למקום אחר
האם הבעיה היא רק קרדיט שהמפקדת לוקחת לעצמה ?? אולי שווה לדבר עם דרג יותר בכיר (רע"ן/מפקד יחידה) לא בטוח שאלו כל הסיבות שלך ולכן קשה לי קצת לייעץ . ואם לא מעריכים אז תפסיקי לעשות המון הרחי את לא קבלת על שעות נוספות נכון?! תעשי את מה שחייב ולכי הבייתה. אם תרצי לפרט אשמח כך אדע איך לעזור במידה ואוכל בהצלחה!

Yaelpar

New member
היי!

תיראי... מהבסיס שלי קצת קשה לצאת רציתי לשנות תפקיד אבל זה בעייתי .. אני נמצאת במרכז הובלה בערך 40 דקות מהבית אני יוצאת כל יום ב- 6 בבוקר חוזרת כל ערב בערך ב- 20:00 אני מקבלת שכר מצחיק (3,200) אין לי יותר מידי עם מי לדבר שם המשקדת שלי יותר מידי בקשרים עם מפקד המרכז והרע"ן שמעלה ולכן אין עם מי לדבר .. אני רוצה להפר חוזה אבל אין לי מושג מה עומד מאחורי זה ... אולי את יודעת דברים שאני לא! תודה רבה על הניסיון לעזור לי..

revi164

New member
מספר שאלות

למה לצאת מהבית בשעה 6 אם זה 40 דק' ? למה את שם כבר בשעה 7???? היום מתחיל בשעה 8 להזכירך!! ולמה לעזאזל לצאת בשעה 8 ????? היום נגמר בשעה 5 וחצי . אני לא צדיקה יוצאת מהמשרד בשעה 6 ולפעמים גם 7 / 7 וחצי וכן היו ימים שיצאתי יותר מאוחר אבל הייתה לכך סיבה יחסית מוצדקת... אבל למה להרוג את עצמך ? מה בדיוק התפקיד שלך ? לפי השכר אני מבינה שאת סמלת ראשונה או סג"מית ככה שהבסיס לא מונח על כתפייך אל תעלבי , אך תיכנסי לפרופורציה היום אחרי 4 שנים בקבע אני יודעת בשעה 5 וחצי להניח את העט ולצאת מהמשרד מחר יש עד יום והעבודה לעולם לא תיגמר אז מה הלחץ??? הפרת חוזה - לא קורה שום אסון אם מפירים חוזה, בסה"כ הצבא לוקח את הכסף שהשקיע עליך (אם קיבלת תמריץ/יושבת על תקן גבוה וכו') לא מתים מזה , לא עורפים את ראשך מקסימום המפקדים שלך יאמרו לך כי הם היו מעדיפים שתישארי כי זה קצת בעייתי להם. זה הכול זה כול הסיפור - ממש לא דרמה כמו שאת מדמיינת לעצמך בראש . לגבי המפקדת שלך למה שלא תעשי מס' תרגילים
בפעם הבאה שתעשי משהו והיא תיקח לעצמה את הקרדיט תבואי לאחד המפקדים (בפ"ע או סתם שתיפגשי איתם במקרה) ותשאלי "נו,איך ה...שהכנתי? ,נכון שיצא מעולה?" האם את מפיצה את הדברים שלך במייל ? אם כן, למה שלא תפיצי לכולם??שכולם יראו. אשמח אם תפרטי מה בדיוק הבעיה אם תרצי אני פה גם במסר...

deathcaster

New member
יעל

לפי תיאור התפקיד שלך את קצינת קישור לא ?
רק קצינות קישור עובדות בתת תנאים כאלו עם שכר של ילד בן 16 שעובד במקדונלדס ובנוסף לכל לא מקבל הערכה על כך. בקיצור, תמלאי טופס מתאים בשלישות על "אי נכונות להארכת שירות קבע", אם לא קיבלת איזה מענק שירות כלשהו בגים חתימתך , את לא חייבת להחזיר אפילו אגורה שחוקה, הסיפור מצחיק הזה של 15000 ש"ח נכון רק לגבי אנשים כמו עתודאים/תוכניתנים וכאלו שזכו במענקים מהצבא. במקביל תדרשי ראיון עם מפקד הבסיס ( רע"ן או אף מ. המרכז ) ותבהירי לו על כוונותייך לעזוב. לאחר שכוונותייך תהיינה ברורות לכל, אינך חייבת להמשיך להשקיע כל כל ולסבול. להשאיר אותך מעבר לשעות הפעילות ( לאחר חמש וחצי ), ללא אישור סא"ל ומעלה מפורט לכל יום זה בניגוד לפקודות, כך שאת יכולה להפסיק לסבול לפחות בקטע הזה. ואם יבואו אלייך בטענות שאינך מספיקה את מטלותייך, תבהירי להם פשוט מאוד : " נו, אז אולי תשחררו אותי כבר" ?... תאמיני לי, שבמגמה כזו לא ימשכו אותך זמן רב. ואם המפקדת שלך לוקחת קרדיט על דברים שאת עשית... מדוע לא תבהירי לנותני הקרדיט את האמת ? ממה את מתביישת ? שלחי להם אפילו מכתב אנונימי..... ולו בלבד שהצדק יצא לאור.

Yaelpar

New member
תודה רבה!

תודה רבה על הניסיון לעזור אני פשוט מעדיפה לא לתת יותר מידי פרטים על מי שאני ועל התפקיד שלי שם.. אבל כמו שאתה אומר זה באמת משכורת של ילד בן 16 במיוחד שיש לי מקצוע. אני לא קיבלתי מהצבא כלום אחרי שגוייסתי לקבע לכן לא הבנתי את פשר הסכום העצום הזה.. אבל עדיין לא עשיתי בדיקה מקיפה ולכן זה רק ממה שאמרו לי אני מקווה שאלה סתם השארות שהביאו לי ולא מעבר לזה אני כרגע מחכה למכתב ממת"ש שבו הסבר על הפרת חוזה ומה אני מחוייבת לצה"ל אני מקווה שזה ייסתכם בליחצת יד של המפקדת שלי! לגבי הקרדיט שלי .. נדתי נדר (ואני מאוד מאמינה כך שלהפר אותו אני לא אוכל) שביום בו אני חותמת על טופס טיולים ואני עושה פריסה לחיילות המקסימות שלי אני נכנסת במפקדת שלי כך שהיא תבין למה היא גורמת לכלל החיילים והנגדים!!! המון תודה על העזרה!

למעלה