עזרה דחוף!ת

אשלונית

New member
עזרה דחוף!ת

התקנתי עכשיו את דיסק הסנכרון התוכנה ז"א. אני עכשיו מנסה לסנכרן את המכשיר עם המחשב וזה לא מצליח. יש לי אווטלוק 2003 האופיס החדש. למישהו יש פתרונות????? ושאלה נוספת, יש אתר טוב עם תוכנות ומשחקים למכשיר 1945? איך מתקינים את הדברים האלה?? תודה :)

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

אם את יכולה תפרטי קצת על הבעיה בסנכרון עם האאוטלוק. אתרי משחקים יש ב-FAQ, תוכנות יש פה ושם. התקנה: ברוב המקרים זה קובץ EXE, מריצים אותו על המחשב וזה אוטומטית מעביר לפוקט. אם זה קובץ CAB אז מעבירים לפוקט, נכנסים לתיקיה שאליה העברנו (דרך הסייר) ומתקינים.

mikeoreli

New member
שאלה

האם הקמת "שיתוף" בין הפוקט פיסי למחשב בהצלחה ? אני מציע לך לפני הכל שתתקיני את אקטיב סינק גרסה 3.7.1 החדשה ביותר. אולי זה יפתור לך את הבעיה.

אשלונית

New member
התקנתי את הגרסה שאמרת

יש לי חלונות אקס פי ואופיס 2003 למרות שהתקנתי אווטלוק 2002 מה שהיה בדיסק של המכשיר אבל זה גם לא פתר את הבעיה. מה זאת אומרת שיתוף?

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

אם יש לך גרסה עברית של אאוטלוק: כנסי לעזרה, זיהוי ותיקון ואז הפעל. זה צריך לסדר את הבעיה. אם יש לך גרסה אנגלית: כנסי ל-Help אח"כ Detect and Repair ואז Start.

אשלונית

New member
אתה תותח!

זה הסתדר מעולה! ועכשיו עובד. יצא שאחרי שהתקנתי את תוכנת הסנכרון, התקנתי את אווטלוק 2002. ואז שאמרת לי לעשות את ההנ"ל מחקתי אותו והתקנתי 2003. משום מה זה הסתדר. מסקנה, קודם להתקין תוכנת סנכרון ואח"כ את האווטלוק. תודה רבה! זה עובד עכשיו ואני מרוצה לחלוטין. יש למישהו משחקים מומלצים כמו סים סיטי או RAYMAN לפוקט? (יש לי 1945). עד עכשיו (ביום וחצי) אני דיי מרוצה ממנו. לא רואה מסך צהוב בגרוש! והבטריה מחזיקה מעמד לשירים וכאלה.. עכשיו רק חסרים הרבה משחקים והכל יהייה טוב :) אז אם יש רעיונות אני אשמח.

mikeoreli

New member
זה לא הפיתרון

אבל לכי תדעי - Windows. לפני שבוע החלטתי למחוק את כל המידע בפוקט פיסי ובמחשב. לאחר המחיקה התקנתי קודם את האאוטלוק ואת הגיבוי שלו ולאחר מכן את האקטיב סינק וזה עבד כמו שצריך בלי בעיות, לכן המסקנה שהסקת לא נכונה, אבל לא משנה, זה עובד - טוב מאוד. לגבי המשחקים שציינת. את שתי התוכנות הללו את צריכה לקנות כי אני לא חושב שיצא להם דמו. בכל מקרה, רק הערה לללא רמיזה כלשהי, זהו פורום חוקי ואנו נותנים קישורים רק להורדה של קבצים בתשלום או חינם.

למעלה