עזרה דחוף!! ראקציה??

עזרה דחוף!! ראקציה??

לפני ארבעה ימים התחלתי טיפול בפרחי באך. אני בחרתי לי את התמציות,לפי הרשימה,אני סובלת מחרדות. אני לקוחת תמציות אלה: 2,17,23,26,35 הערב היה לי התקף חרדה כמו שמזמן לא היה לי! האם זאת "ראקציה" של הטיפול?? כי נאמר לי שאין תופעות לוואי לטיפול,ומבחינתי,התקף חרדה זאת בהחלט תופעת לוואי. כמו כן הומלץ לי על תכשיר בשם VERTO לטיפול ומניעה של סחרחורות (חוסר יציבות) התחלתי לקחת. האם גם לזה תהיה כזאת תופעת לוואי?? אני לא יודעת אם להמשיך את הטיפול בשני הדברים האלה... בבקשה עזרה!!

אין כזה

אני בחרתי לי את התמציות... הבנתי שככה זה עובד בפרחי באך. האדם מזהה את הבעיה שלו לפי השלילי,ובוחר לעצמו את התמצית שתגרום לחיובי. אבל האם להמשיך? האם אולי להוריד מינון? עד עכשיו לקחתי 2 טיפות 4 פעמים ביום. אולי כדאי לקחת,טיפה אחת,פעמיים ביום? כבר לא יודעת כלום...

0 אור 0

New member
דעתי

להפסיק את השימוש בתמציות, ולהתייעץ עם מישהו שמבין בזה וגם רואה אותך מול העיניים, מדבר אתך , מסביר לך, אני אמנם מאמינה בטיפול עצמי לפעמים - אבל במצב שבאמת צריכים עזרה, עדיף שיעבוד מולך מטפל. וגם אם טיפול עצמי, לא טוב לעשות אותו מתוך חוסר ידיעה מוחלט וניחוש, אלא אם כן אין כל אפשרות אחרת (למשל אם את על אי בודד ואין במי להיעזר).

freearth10

New member
סחרחורת, חוסר יציבות וחרדות

יכולות לנבוע כולן מאותה הסיבה ועדיף למצוא אותה ולשחרר אותה. עקרונית את תמציות פרחי באך ניתן לקחת עם כל תרופה ולכן אני לא חושבת ששם הבעיה. יחד עם זה, בדרך כלל לוקחים תמצית או שתיים ולא סינרגיה כזאת של 5 תמציות. הייתי ממליצה לך ללכת למטפל שידע לבחור את התמצית המתאימה לך. הטיפול בתמציות פרחי באך לא כל כך יקר, כי את לא צריכה להגיע כל שבוע אל המטפל, לכן זו השקעה של פעם בחודש, שלדעתי שווה את המחיר. לא מדובר כאן באיזו שפעת חולפת/חוזרת אלא בחרדה ולכן עדיף להתחיל לטפל בכל דרך הנראית לך ותמציות באך זו התחלה טובה.
מאיה

נכון,זה הולך ביחד

כמו הביצה והתרנגולת,חרדה גורמת לי לסחרחורת,ולהפך. בעבר לקחתי את התמציות האלה,והן עשו לי רק טוב. אולי הבעיה היא במינון? כדאי לרדת במינון? ומה לגבי ה VERTO? מישהו שמע? יודע?

freearth10

New member
העבר עבר, והיום אנחנו מדברות על היום

אני מכירה מעט מטופלים שדיווחו על ריאקציות בעקבות לקיחת תמציות פרחי באך ולדעתי כשיש ריאקציה בעקבות טיפול, זה סימן שהטיפול היה חזק מידי. אם אין ביכולתך כרגע להגיע למטפל הייתי ממליצה לך להפסיק את הטיפול כך תדעי אם הריאקציה היא בעקבות הטיפול... ולאחר שנרגעה הריאקציה לבחור בתמצית אחת שהכי חשובה לך לקחת.
מאיה

רפואת תדרים,

אין בה מינון גבוה מידי, או נמוך מדי. יש תדר. ולכן אין טיפול חזק מדי, יש טיפול שלא מתאים כרגע, או טיפול ללא תמיכה ולווי.

פרחי באך

כדאי שבחירת התמציות תעשה בליווי של מטפל, שיוכל להכין אותך לשינויים אפשריים, וללוות אותך בתהליך. חלק מהטיפול הוא מודעות לגורם הבעיה, ורק כאשר היא נפתרת מהשורש אנחנו מוודאים שהיא לא תחזור יותר- בהתגלמות קצת שונה. לפרחי באך אין תופעות לוואי, עם זאת, ישנן תגובות שונות שעלולות להופיע עם הטיפול, הרי בכ"ז, הטיפול אמור ליצור שינוי, וכדי לשחרר משהו, צריך "לעבור דרכו", או לפחות לתת לו לעבור דרכך החוצה. תגובה זו חולפת, בסופו של דבר... בשרשור קודם תוכלי למצוא הסבר לכך. התדר האנרגטי של התמציות שבחרת משפיע על התדר שלך, ובדרך לאיזון ישנה התנועה לא מאוזנת של התדר. ורד הסלע, תמצית מס' 26, מתאימה לתיאור של מה שחווית. אני ממליץ להפסיק את הטיפול, ולגשת למטפל שיוכל ללוות אותך בתהליך. בחירה אקראית של תמציות יכולה לעבוד, אך בתהליך טיפולי המטפל מתאים לפי הצורך את התמציות, ולא רק על סמך האינטואיציה. מעניין אותי לדעת- האם את יודעת מה המשמעות של התמציות שנטלת, והאם התחברת למסר שלהן לפני נטילת התמצית?

למעלה