עזרה דחוף, עם צורב ..... !!!!!!!

פיציק

New member
עזרה דחוף, עם צורב ..... !!!!!!!

יש לי בעיה ענקית. ניסיתי להגדיל ראש ולגבות את כל המידע שהיה לי על המחשב הישן, לפני שפרמטתי אותו .... הבעיה היא שעכשיו, הכוננים שלי לא קוראים את הדיסקים ..... מה עושים??? יש לי שתי הצעות לגבי מה יכול היה לגרום לבעיה, אבל אני לא יודע מה הפתרון.... 1. יתכן ולא סגרתי את הדיסק בסיום הצריבה. אבל עד כמה שידוע לי זה עושה בעיות רק בדיסקים של מוזיקה. 2. את הדיסקים צרבתי במהירות שלא מתאימה להם. ולמרות זאת, לא יצאה הודעת שגיאה בזמן הצריבה. אני משתמש ב easy cd והצורב שלי הוא yamsha והוא צורב כפול 16. הדיסקים היו לצריבה במהירות 12. מה עושים ???? היו לי דברים נורא חשובים על הדיסקים האלו. עבודה של שנים !!!!

Eranfr

New member
עד כמה שידוע לי

גם דיסקים שהם לא של מוזיקה עושים בעיות אם לא סוגרים אותם. יש לי צורב וקרה לי לא פעם שצרבתי דיסק ולא סגרתי אותו, ואז כונן הסי די רום שלי לא יכל לקרוא את הדיסק. אבל הצורב יכל לקרוא אותו כרגיל, ככה שאולי זה יכול לעזור. אם גם הצורב לא יכול לקרוא את הדיסק, אז לפי דעתי זאת לא בעיה של סגירת הדיסק...אולי הדרייבר של כונן הסי די רום לא מותקן?

פיציק

New member
טוב, אז .....

גם הצורב וגם הסידי לא קוראים את הדסקים. אני לא חושב שיש בעיה עם הדרייברים, כי הכוננים עובדים מצויין עם כל שאר הדיסקים שלי (גם הצרובים). יש אולי עוד רעיון?? אם הדסקים נדפקו, יש אפשרות לשחזר את המידע? ואולי אני פשוט לא יכול לראות את המידע.... יש למישהו רעיון??? ועוד דבר - אמרו לי של easy cd יש באגים. מישהו מכיר תוכנה יותר טובה ??

yishay-z

New member
בעיית צריבה

מנסיון (רב) אי סגירת הדיסק איננה מעכבת קריאה מהם, לפחות לא בכונני דיסקים חדישים יחסית (מהאלף הנוכחי או שנה-שנתיים קודם) גם לי יש YAMAHA ואינני סוגר דיסקים. לא אמורה להיות בעיה. אולי נדפקו מסיבה אחרת, ואולי הם טובים ומסיבה אחרת לא הצלחת

philips

New member
המממ..אנסה לעזור

1.. EASY CD היא בסדר גמור לרוב.. תלוי באיזה גירסה... כנ"ל גם NERO , CDRWIN ורוב התוכנות צריבה... 2. לגבי הדיסק.... במידה ונפלה הצריבה....תוכל לנסות לשאוב חלק מהמידע באמצעות תוכנות מיוחדות (גם CDRWIN יכול)... ולנסות להוציאו כקבצים חזרה ל HDD שלך.. האם ניסית את הדיסקים במחשב אחר? האם מדובר היה ב MULTI-SESSION?? שכן לפעמים יש באגים בתפעול MULTI-SESSION אחד הדברים שעזרו לפתרון הבעיות האלו שלפעמים קורות אצלי היה להתקין את ADAPTEC EASY SCSI5 שהוא אומנם ל SCSI בעיקרו...אבל משום מה גם גורם לכונני IDE לפעול בצורה אחרת... (איני יודע למה) אבל זה עבד לי פעם פעמיים... אולי זה יעבוד..

פיציק

New member
תודה רבה !!

ניסיתי את הדסקים במחשב אחר וזה לא עבד. אני מתכוון לנסות אותם במחשבים אחרים גם. איפה אני משיג את התוכנה שאמרת ? CDRWIN ???

למעלה