עזרה דחוף מכולם!!

עינב22

New member
עזרה דחוף מכולם!!

אני בחורה דתיה הכרתי מישהוא דרך המחשב לא דתי. אנחנו מדברים שנתים בטלפון!! בלי להתראות כי אמרתי לו שאני דתיה ואני לא נפגשת לסתם.. יש לנו קשר מיוחד הוא קצין בצבא ואני סתם אחת.. כל שבועים קבוע בקשר. רציתי לנתק קשר בהתחלה אבל הוא כמעט בכה ואמר שאני חשובה לו. הוא נראה טוב לפי ברורי. אני שלחתי לו תמונה שבא אני נראת מהמם מה שאני לא. אני חמודה. אני מפחדת שאחרי ככ הרבה שנים שנפגש הוא יהיה בהלם וינתק קשר. מה עושים?? נ.ב. הוא בתהליכי חזרה בתשובה. אני לא יודעת אם זה בגללי

מ ופרעת

New member
עינבבבבבבב../images/Emo140.gif

יו מה השטות הזו??????? "אני סתם אחת" חמודה אף אחת היא לא סתם אחת וכדי מאוד שתטפלי בדימוי העצמי שלך

בדיוק :"אני לא נפגשת סתם"

ברגע שאמרת לו את המשפט, הבחור הבין שאת לא עוד סטוץ של יום או יומיים במיוחד אם בכה לך בטלפון... אני מציעה לך לנסות אבל בזהירות, מבלי לפחד שמא ינותק הקשר. שנתיים זו תקופה ארוכה ואין סיבה להתגשמות פחדיך. עם זאת אין לדעת אולי את זו שתרצה להתנתק כי גם לך יש את הזכות . תזרמי עם הזרם ותראי לאן הוא מוביל אותך. ותפסיקי עם רגשי הנחיתות האלו ! ! ! לא בריא לנפש וגם לא לאנשים מסביבך. אוהבת ולא מתאהבת מיכל

כל אדם נברא בצלם../images/Emo24.gif אין סתם אחת

יפתי אם שנתיים בנתיים קשר נפשי , דעי לך שקצינים קרביים לא יוצאים סתם. ודמותך עמדה מולו כל השנתיים הללו, זה לא משנה איך את נריאת כי הוא אוהב את נשמתך , יופי הוא בעיני המתבונן, הפגשי עימו היי את אל תורידי מערכך אם הוא חוזר בתשובה אז הוא יודע ששקר החןוהבל היופי אשת יראת השם היא תתהלל. תפגשי עימו במקום שבו יהיה לשניכם נוח וראי לאין המפגש לוקח איתכם עצמי עינים וחשבי שהוא מדבר איתך כמו בטלפון, אז דמותך ודמותו ממש לא משנה, המראה משתנה יקירה הקשר הנפשי הוא הבסיס לכל קשר אנושי חזקי ואמצי ובטחי בבורא שיכוון אותך לפי הלב למיועד לך

ניקו 45

New member
לכי על זה ועכשיו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"מי ששומר בבטן , מפספס" מה הקישקוש הזה : אני סתם אחת ? את מיוחדת את לא סתם אחת לכי עם תחושות הבטן שלך , ומה הגרוע מכל ? שלא יצא כלום , אז מה קרה ? בהצלחה !!!! טפלי בדימוי העצמי שלך מיד !

טאKילה

New member
עינבר שבת שלום ..../images/Emo39.gif

ידוע שכששולחים תמונה לזר בוחרים תמונה הכי הכי יפה. תשקיעי בחיצוניות שלך כשתיפגשו,את תראי יפה מהתמונה אין ספק. דעי לך שקשר וירטואלי בן שנתיים לא נבנה בגלל המראה החיצוני, זה אומר שאת לא סתם אחת,אלא מיוחדת אחת. גברים רבים מתענינים בהשגות מהירות מחשבה עיקרית על סקס חפוז. וכאן נראה שהקסמת את הבחור בצורה מדהימה,24 חודשים של ציפיה חלומות וכמיהה. הבחור בתהליך חזרה בתשובה זה אומר המון,את האישה שהוא רוצה לעצמו. לכי על זה ללא חשש,אל תמעטי בערכך,אין אישה שהיא סתם אחת. אם תפחדי,לעולם לא תדעי לאן טווים חוטי הקשר הזה. נראה שזו האהבה האמיתית שלך ושלו..בהצלחה..

seeyou

New member
אמרתי לו שאני דתיה !../images/Emo140.gif

גם בחורה דתיה מרגישה אותו דבר כמו אחרת -חילונית! אישה זאת אישה ואין הפדלים ביולוגים ביניהם! ההפדל היחידי זה - חינוך!! משומה לא מאמין שהוא קצין!! סתם מיחושע בטן!"הוא כמעט בכה ואמר שאני חשובה לו"?????? קצין-לא בוכה...יש כול כך הרבה בנות שעומדות בתור.... אם את באמת היית חשובה במובן שאת מפרשת,מזמן הייתם ביחד! הוא "חוזר" בתשובה? גם את זה קשה לקבל תפתחי את העיניים ! יש הרבה ציידים של בנות תמימות-דתיות ברשת! תבקשי ממנו את כול הפרטים:כתובת-בית ספר שלמד....ותעשי קצת שיעורי בית-הכוונה בילוש!

AAA אחד

New member
לעינבי

אני גם דתי ועצתי היי זהירה מאד . ואם תרצי שלחי לי במייל ביי

למעלה