עזרה - דחוף! מישהו!

Blonda^

New member
עזרה - דחוף! מישהו!

טוב, אז ככה אני בת 16, ויש לי חבר בן 29, והוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב אותי. ולמרות זאת, כל פעם שאני נמצאת איתו אני מרגישה שהוא מתייחס אלי כמו ילדה קטנה. כאילו, הוא חבר שלי. אז למה? אני חושבת שיש פה משהו קצת מוזר. זה לא סוף הסיפור. החבר שלי מתייחס אל אחותי הקטנה בצורה ממש ממש מוזרה. כאילו, הוא מחבק אותה כל הזמן, ומבקש שתשב לו על הברכיים. ואני יודעת שהוא אוהב אותה נורא, הרי היא אחותי. פעם אחת הוא ביקש שאני אבוא ביחד איתה, ואז כשבאתי הוא ביקש ממני לקנות לו סגריות. כשחזרתי הם לא היו בבית, וכשהתקשרתי לפלאפון שלו הוא אמר לי שהם הלכו לשחות בבריכה העירונית. זה לא קצת מוזר? אני חושבת שזה קצת מוזר. בזמן האחרון הוא מדבר שעות עם אח שלי הגדול, והם הלכו לסרט פעמיים ולמועדון שקוראים לו |``הזמן הורוד`` .. איזה שם מוזר. ובכלל - הוא לא שולח לי פרחים. מה זה אומר? אני לא ישנה בלילות, ואני לא יודעת מה לעשות בלילות. בבקשה תייעצו לי . .. שירלי

PsiChO

New member
יש התלבטות בכלל?

תעזבי אותו! מה זה צריך להיות בן אדם בן 29 יוצא עם תלמידה בכיתה י``א, לדעתי יש לו קטע עם קטינות, והוא מנסה את זה על אחותך הקטנה. תרחיקי אותה ממנו ותתרחקי את בעצמך ממנו!!! הוא לדעתי פדופיל. אני רציני! וגם הקטע עם אח שלך הוא מאוד מוזר... רק שתדעי שזהמון הורוד אני חושב שזה מועדון של הומואים... בכל מקרה כמו שורדה רזיאל ז`קונט יקירתנו אומרת: ``תיפרדי ממנו``!!!!!!!!!!!! מה את עושה איתו בכלל?!?! פסיכי*שונא פדופילים

Deadly Silence

New member
אתם לא רואים מה היא/הוא עושה?!

מישהו פה מנסה לעבוד עליכם בעיניים, נו באמת- שימו לב לניק! אף אחד לא עד כדי כך מטומטם! או שכן?!

flowr..

New member
וגם

היא כתבה שהשם של המועדון, ``הזמן הוורוד`` זה שם מוזר... נו, באמת, זה ברור דרך ההודעה שלה שהיא יודעת מה זה המועדון הזה...

סופרמן18

New member
צודקת..

זה ברור שזה איזה ילד בן 12 משועמם שלא היה לו מה לעשות ב2 בלילה וראה יותר מדי סרטים כחולים

הייתי אומר

שהוא פדופיל .. ואני חושב שבנות אוהבות פדופילים .. אין לי מושג למה .. אבל לפי דעתי .. זה גועל נפש ! הבדל של יותר מ3 שנים זה כבר מגעיל .. גם 3 שנים זה יותר מידי .. אני חושב שאת צריכה להפרד ממנו .. או לירות בו .. או שתזרקי עליו הרבה אגוזים ותאכלי אותו בפיתה

מתח

New member
חבר נימפו

מגניב, ועוד יותר מגניב שהוא גם רוצה את אחיך ואחותך. אידיאל פשוט. אורגייה משפחתית. יש. וואו. כזה כאילו. טוב, זה בולשיט טוטאלי, אבל שיהיה..

goldy

New member
זה סיפור כחול?

כי דווקא נראה לי שכן. זה שאת בת 16 (נגיד) לא אומר שאת טיפשה. (וזה הטיפ שלי להשתפרות). חוץ מזה שאין בנות 16 שכותבות ככה. אני מניח שאת בת 30-35, שכמו כל המקומטות בגילך רוצות לחזור לגיל 16. למה? אמה! חוץ מזה אני בטוח שיש לך שורשים שחורים

Levinzone

New member
לדעתי

למישהו היה נורא נורא משעמם אתמול בלילה... וחוצמזה- היא לא ישנה בלילה כי הוא אף פעם לא מביא לה פרחים? פ-ליז -יעל-

imagine

New member
תעשי ביד,

לא סתם, אני לא כזאתי סתם פליטת פה קטנה. בכל אופן הסיפור שלך נורא בידר אותי, אם הוא נכון אז - מה לעזאזל את מחפשת עם מישהו בן 29? ואם הוא מצאה מפרי דמיונך - get a life אני חושבת שמוכרים אותם בזול בהיפרכל! חרוז! יום טוב

אתם לא קולטים שהיא צוחקת על כולכם??

בואנה, לאיזה מן ילדה נורמאלית יש חבר בן 29, ואמא שהייתה מרשה כזה דבר, ועוד אמא שהייתה מרשה לחבר הזה להסתובב עם אחותה הקטנה, ולקחת אותה לשחות וכל מיני דברים כאלה. ואיזה מן חבר היה לוקח את אחיה הגדול ל``זמן הורוד`` שלידיעתכם המרובה, זה מועדון של הומואים. בואנה, איך לא קלטתם???

פספסתם את הקטע..

אתם לא שמים לב שזו ביקורת חברתית נוקבת במיוחד על מה שקורה פה בפורום..? כל אחד ואחת עם הסיפורי טלנובלות האלו.. אוי נו באמת. כל הכבוד לך שירלי, בלונדינית לתפארת. :)

למעלה