עזרה דחוף מאודדדדדד

lifes sucks

New member
עזרה דחוף מאודדדדדד

אני יודעת שזה לא קשור לכאן ממש...אבל אי רואה שחלקכם מבינים מזה... אז תקראו בבקשה. טוב לאחרונה חלמתי חלום ממש ממש מוזר: הלכתי עם סבא וסבתא שלי ליד כביש והכל היה חושך..רק לפנינו היה מן מסעדה כזו (אני חושבת..) וליד הכביש קצת יותר קדימה ..היו שיחים פתאום אני מתסתכלת בכביש ואני רואה אור של מכונית (זה היה מכונית כמובן) ומלפנים ילדה קטנה בקושי בת שנה..לבושה בחליפות החמודות האלו של הילדים הקטנים....הפנים שלה היו ממש מפוחדות...(יש לציין שהיא עמדה ממש באמצע הכביש מנסה לרוץ..) פתאום בבום אחד המכונית פשוט העיפה אותה!! לתוך השיחים!!!!!!!!! אני הולכת לשיחים ומוצאת אותה שוכבת שם ודם יוצא לה מהפה..וקצת מסביב לראש..קצת דם..אני מנסה להרים אותה..העיינים שלה פקוחות והפנים מבוהלות...היא גוססת אני חושבת...אני מנסה איכשהו ל"גרד" אותה מהחול שהיה בין השיחים..ופתאום באים סבא וסבתא שלי ואומרים לי לבוא ולעזוב אותה.. אני עזבתי אותה שם והלכתי איתם...פתאום בעודנו ממשיכים ללכת אני רואה בצד הכביש תינוק מגדול ערום..זרוק בצד הכביש...וזה נראה כאילו הגוף שלו מתרקב ונמס...אין לי מושג איך להסביר את זה...המראה לא היה כ"כ גרוע..זה כאילו חול נוזל ממנו. ואז הייתי בטוחה אבל ממש בטוחה!! שאני חלמתי לפניי כמה ימים על התינוק הערום נדרס!! לפניי כמה ימים! ואמרתי את זה בחלום לסבא וסבתא שלי זה כאילו הוא חדר לי לחלום. אני לא מבינה כלום!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו באותו יום שחלמתי את החלום הזה (עם הילדה..וכמובן התינוק..) ראיתי כלבת פינצ´ר ממש אחריי שג´יפ דרס אותה, והיא גם הייתה קטנטנות כמו הילדה החמודה..הג´יפ העיף אותה לצד של הכביש..והיא גססה עוד שראיתי אותה..וגם לה יצא דם מהפה!! זה כאילו דימתי את הילדה לכלבה... אבל לא הבנתי את הקטע עם התינוק הערום..(והמגודל...) מישהו יכול להסביר לי מה זה!!?!?!

I am a freak

New member
לא יודע, אולי זה אני, אולי זו את...

אבל ישנם כמה דברים שלא הבנתי בהודעה שלך, דברים חיוניים לפירוש החלום. בכל מקרה, אני מת מעייפות.... אז מחר (ב"ה) אני אכנס ואקרא את ההודעה שלך שוב בראש צלול.... בכל מקרה, אני אתן לך ולכולם טיפ... בפירוש חלומות תעבדו לפי השיטה של הצבת נתונים. קחו את החלום, תוציאו ממנו את הסמלים (הדברים שנראים לכם כמסמלים משהו) ותנסו להציב ולהגיע לפיתרון של המשוואה. ככל שתסכילו ותפתחו את היכולת לשבץ את הנתונים בטבלה ככה תגיע לפיתרון יותר מהר. בכל מקרה, אני אנסה לפתור לך את החלום ואני ארשום את הצעדים שלי... איך אני הגעתי לפתירון הזה. בכל מקרה, אולי זה יעזור לכם וייתן לכם כלי לפרש לעצמכם את החלומות שלכם. רק שיהיה ברור, אני לא אומר שזה קל או שזה בא בטיבעיות (במבטא של צחי...) אבל עם הזמן משתפרים... לילה טוב, i am a freak

lifes sucks

New member
כן כן אין בעיהה..

תודה רבה..רק תנסה כי אני ממש רוצה לדעת למה? איך? מה? מי? ולמממההה?!?! שאמרת -ב"ה- התכוונת ל- בעזרת העז?

I am a freak

New member
כנסי...

את בטח מצפה לפירוש החלום אבל, חשבתי עליו במשך כמה דקות ארוכות (מאוד) ויש דבר אחד שלא מסתדר שלי, אז יש 2 אפשרויות, או שאני אנסה לקלוע למטרה ויכול להיות שהפירוש לא יהיה נכון והאפשרות השניה היא שנתכתס באייסיקיו ואת תתני לי את כל הפרטים אני אתן לך את הפירוש שם וגם ארשום כאן בפורום את השלבים שהבטחתי והכול. אז מה את אומרת? מספר אייסיקיו (רשום בכרטיס האישי)- 157125817 שם הכינויי: the rest of me מחכה לתגובה ממך... i am a freak נ.ב רק עכשיו אני שם לב לכינויי שלך... החיים מסריחים? למה?!? יש בחיים הרבה דברים טובים- יש גם דברים רעים אבל, כמו כל דבר אחר בייקום, שום דבר לא מושלם. לילה טוב לכם ו.... אל תשכחו לראות מכושפות!!!

למעלה