עזרה דחוף - חום וגודש

עזרה דחוף - חום וגודש

בוקר טוב! היום התעוררתי עם חום 38.2 וכאבים (במשך כל הלילה בחזה בצד ימין (האזור שמתחת לבית השחי) מה עושים? האם מותר להמשיך להניק? ומה עושים עם החום? לקחת אקמול? שאבתי מהצד הזה, אבל עדיין כואב לי ואני עדיין מרגישה מלאה בצד הזה.(זה צד שתמיד יש בו יותר חלב) אשמח לעזרה בהקדם, תודה מראש

Keep breastfeeding!!

Keep the milk moving!! when the milk gets stuck in one place, it makes you feel sick, makes your fever rise, and can cause an infection if you do not move it. The baby is the best way to move the milk. Massage the areaa while you are breastfeeding or pumping. Put warm compresses on it, and of course, keep breastfeeding. If your fever does not go down within 24 hours, of if you start to feel really sick, you will have to go to your doctor and get antibiotic. You could meet with a yoetset hanaka who is also a doctor: Dr Leibovitch: 09 8858256. Let us know what happens, and KEEP BREASTFEEDING!1​

אסתר בוקר טוב!

קודם כל תודה על התשובה המהירה. לקחתי אקמול (החום עלה ל-38.6) האם זה מפריע להנקה? ועוד שאלה האם עלי להתמקד בצד הגדוש בהנקות או להחליף צדדים כרגיל?

1טלטלים

New member
ממשיכים

להניק כרגיל,אקמול לא מפריע להנקה או לתינוק(הרי גם תינוקות מקבלים אותו)...לגבי צדיים: מציעים את שני הצדדים,דגש מיוחד לצד ה"בעייתי" . איך את מרגישה עכשיו?האם חום ממשיך לעלות(למרות שקשה לדעת את נוטלת אקמול?האם יש הטבה בגודש ,איך מצב בכללי? תרגישו טוב,

ליר13

New member
כשאני הייתי חולה

הרופא אמרה לי לא לקחת יותר מ- 2 כדורי אקמול ביום. זה לא הכי מומלץ לדבריה. החלמה מהירה...

Babies take acamol

The amount of any medication that you take that passes in the milk is less than 1%, and of course babies get acamol when necessary, so why should your doctor tell you not to take acamol?? Lack of Knowledge?? YOu can take acamol, and keep breastfeeding on both breasts. Massage the sore area in the sore breast while you are feeding. I would suggest taht you see dr Leibovitch if you can just to make sure that the baby is latching well: 09 8858256​

בוקר טוב!

הייתי אתמול אצל רופא שלי, והוא אמר שיש לי דלקת. קיבלתי אנטיביוטיקה ( שמותר להניק איתה). בינתיים ברוך השם החום לפחות ירד לי. אני ממשיכה להניק כהמלצתכם. המון תודה על העזרה.

למעלה