עזרה דחוף דחוף!!!!!!!!

צוציק 1

New member
מזה המשפט הזה

"אין סיבה שלאף אחד יהיו כאבים ברכיבה" יכול להיות שאני רק חולם שכואב לי?? מה אתה מקשקש

aabramovich

New member
נתי הוא לא החכם באדם. הוא אדם.

הוא לפעמים טועה. לא הפעם. תקשיב. יש לו יותר ק"מ ברגליים מאשר לך שערות על כל הגוף (גם אם אתה שלומי סרנגה) והיות בכרטיס שלך כתוב שאתה חייל בן 19 אז תרשה לי להתנשא מעלייך ולומר שבתור דור ה SMS אתה גם לא קורא עד הסוף וכמו שצריך. הוא לא אמר שאין לך כאבים בברכיים אלא שלא צריכים להיות. יחי ההבדל. ואם יש כאב אז זה נובע מישיבה/כיוונים כמו שצריך. אז במקום לקפוץ... תקשיב. תפנים. תפעל. זהו, אני מפסיק להתנשא. ואתה תקרא לאט. אז תהנה ברכיבה, ותמצא מישהו שיודע את העבודה ויעזור לך לכוון את האופניים. רכיבות נעימות. עצבנת אותי.
עזריאל

צוציק 1

New member
עכשיו אתה מתחיל להדאיג אותי

מה שייכת העובדה שאני חייל לזה שיש לי כאבים ברכיבה. ניסיתי כבר הכל כולל פלקות על כפות הרגליים וביצים קשות לוהטות מתחת לבית השחי.לא עוזר. מה ,אני לא מבין אתם קרחניסטים כולכם? כואב וזהו.אם תטמנו את הראש בחול ותגידו לא כואב אז יעזור? לא יעזור.כואאאאאאאאאאאאב

ido mazor

New member
כנס איש

גם נתי וגם עזריאל לא אמרו שלא כואב לך. הם התכוונו שאין סיבה שיכאבו לך ברכיבת אופניים הברכיים. כאשר האופניים מותאמים לך מבחינת המידה והכיוונים לא אמורים להיות כאבי ברכיים. לכן... יש סיכוי סביר שמשהו באופניים שלך לא מכוון כמו שצריך למידותיך. מומלץ שתפנה לחנות מקצועית שיוכלו לעזור לך לכוון את האופניים כמו שצריך, כך שיקטן הסיכוי לכאבי ברכיים. בהצלחה! תרגיש טוב!

aabramovich

New member
הפוך גוטה, הפוך...

תנסה לשים ברכיים רותחות בבית השחי והפלקות לביצים.... עכשיו יש לך לגיטימציה מלאה לחזור על המשפט האחרון בהודעה שלך

צוציק 1

New member
עידו, האמן לי שהבנתי בדיוק מה שאמרו

שני הרופאים האלה והאמן לי שניסיתי כל מה שאפשר לנסות.רכיבה עם או בלי קליטים, כיוונים שונים של הכסא , החלפת סטם ועוד כהנה וכהנה שנויים בטוב ליבי ובטוב ליבו של ארנקו של אבא שלי.לא זז הרוורס. ואגב אני רואה שאני לא היחיד שמתלונן ואתם בשלכם.מה אתם אורטופדים? לא ,אז תגידו תודה שלכם לא כואב . יללה ביי.

aabramovich

New member
ברור שהבנת... אבל...

השאלה אם בסופו של דבר חוץ מלהוציא כסף גם הלכת למישהו שמבין. אבל באמת באמת מבין. וזה לא קשור לאורטופדיה. זה קשור להבנה של האופניים, המכניקה של האופניים ובמקרה של בעל מקצוע אמיתי גם לידע שנצבר במשך שנים של ניסוי ותהייה... בהצלחה.

זימה

New member
אז אולי

תמליצו על מישהו ספציפי שבאמת באמת מבין? או איפה ניתן לעשות בדיקות ייחודיות התאמת האופניים? לי אישית כואב לא בדיוק הברך, אלה החיבור של גיד המסטרינג לפיבולה...

afgadol

New member
אם אפשר אז גם לי

אני זקוק לכיוון של האופניים שלי על ידי משיהו שניתן לסמוך עליו (אני כרגע סובל מבעיות של גב עליון וצוואר שהם כמעט בטוח מכיוון לא נכון...) אשחמ לקבל המלצה על מישהו מקצועי

רוכב242

New member
נתי,אתה מוכן להסביר קצת את המשפט הב

להקפיד לסגור רגליים שיהיו קרובות יחסית לצינור העליון של השילדה (TOP TUBE) ולא מקבילות אליה.

aabramovich

New member
מה שנתי מתכוון הוא שהרגליים לא

יעבדו במואנך לקרקע אלא הבירכיים יופנו פנימה כלפי הצינור העליון. דמיין משולש שבסיסו הישר שמחבר את פדלים, וקודקודו מעל לצינור העליון. הרגליים שלך הם הצלעות שלו... כל זה כמובן צריך להיות בנוחות ולא מתוך לחץ על מפרקים.

ברכיים- ברכיים ../images/Emo10.gif../images/Emo27.gif../images/Emo13.gif

קראתי רבות מן התגובות, ויש כאן הרבה נסיון מצטבר ( נראה שלפחות כמה עשרות או אפילו מאות שנות רכיבה) א) סגירת הרגליים - מחייבת תשומת לב ותרגול, למי שמזהה שזו הבעיה, התרגיל בוא בחימום וקירור, וגם בכלל אם העומס לא גבוה מדי פשוט לתת לברכיים כמעט "ללטף" את הצינור העליון ( באופני כביש, בשטח צריך לפעמים קצת דמיון בשביל לעשות את זה מבחינת מבנה השילדה) ב) אני מסתכל על הרבה מאוד רוכבים ( שטח וכביש) במסגרת נסיעות השבת שלי וגם בנסיעות היומיומיות לעבודה (תל אביב - רחובות
ואני מזהה הרבה מאוד רוכבים שבמבט מאחור קל לזהות ברך אחת (בד"כ החזקה, אבל לא תמיד) שפשוט "זורקת" החוצה הרבה יותר מן הברך השניה. כתוצאה מכך העומס על הברכיים לא שווה ולפעמים התנועה של הרגל שלא זורקת ברך היא כזאת שהיא מפצה בעיוות אחר על העיוות של הברך הנגדית ש"זורקת" בקיצור - אם כיוון קליטים, תנוחת ישיבה ושאר העצות לא עוזרים, כדאי לבדוק איזון ברכיים ( כן, כן כמו איזון גלגלים במכונית ...) ולסיכום - תקשיבו טוב, טוב לכאבים שלכם, במיוחד לאלו שנדמה לכם שהתרגלתם אליהם ( ואני לא מדבר על כאבי שרירים אחרי ספרינט או טיפוס החרמון) משום שהגוף רומז לכם משהו, ואפילו לא בעדינות, והתעלמות מכך תביא לנקודה המצערת שבה נאלצים לא לרכוב, לא לרוץ, ובקושי ללכת ( וכבר ראיתי דברים מעולם) ואת כל זה אני אומר אחרי לא מעט שנות רכיבה, ואחרי שראיתי לא מעט מקרים שבאו על תיקונם רכיבה מהנה יוסי

למעלה