עזרה דחוף דחוף

מישי13

New member
עזרה דחוף דחוף

מצטערת מראש שזה ארוך אבל זקוקה לעזרה: אני ובעלי נשואים 3 שנים הוא בן 38 אני בת 27 יש לנו ילדה בת שנה וחצי שביתי נולדה אני זאת שטיפלתי בעלי עזר מידי פעם וגם זה אחרי שביקשתי לאט לאט הוא הפסיק לעזור וכך יצא שרק אני מטפלת בביתי היום היא רגילה רק אליי ולכן אם אני מבקשת מבעלי להיות איתה אות לקלח אותה היא לא רוצה היא בוכה עד שאני מרימה אותה והיא נרגעת רק אצלי אני יודעת שהטעות הייתה שאני לא התעקשתי עם בעלי שיהיה איתה יותר עכשיו המצב הוא כזה בעלי גדל בבית ששם האישה עושה הכל והגבר כלוםםםםםם ממש כמו פעם שהתחתנו הוא היה עוזר קצת יותר עכשיו הוא בכלל לא עוזר לי שנינו רק שאני עובדת יום יום ב6 וחצי יוצאת לעבודה וחוזרת ב6+ ובעלי לרוב בבית לכן הוא מוציא את ביתי מהגן הבעיה גם שהוא מוציא אותה הוא ישר5 מרדים אותה הוא לא מוכן ללכת איתה לטייל או לעשות דברים איתה הרק שאני מגיעה הביתה ואני מעירה אותה, בכל אופן הוא לא עושה כלום בבית ומה שקורה שאני חוזרת מהעבודה אני צריכה לקלח אותה להאכיל אותה לנקות את הבית ואת הערמת כלים שהוא משאיר לי לנקות אחריו את החדרים כי הוא משאיר שאריות בכל מקום אם ה צלחות בקבוקים ריקים וככה יוצא שאני הולכת לישון ב12 וחצי 1 שאני מותשת בלי זמן לעצמי בכלל בנוסף אני מאד מנסה לשמר את הזוגיות שלנו שלא יצא מצב בגלל שאני עובדת ומטפלת בילדה אין לי זמן אליו לכן כמעט כל לילה ביוזמתי אנחנו שוכבים כןןן כןןן ביוזמתי הוא בכלל לא יוזם(הוא יותר ביישן בזה אני אציין שאני גם נראת טוב ומטפחת את עצמי ואני יודעת שהוא נמשך אליי) אני מרגישה ממש כמו סופר וומן עושה הכלללל כולל לרצות אותו בלילה דבר ראשון הפסקתי לבשל בשבילו שהסתדר לבד אני לא צריכה בנוסף לכל מה שיש לי גם לדאוג שיהיה לו אוכל ..כבר נמאס לי מזה שהוא לא עוזר לי ואם אני אומרת לו שהוא לא עוזר לי הוא ישר מתעצבן ואומר שאני לא עושה כלום אני אפילו לא מכינה לו אוכל והבית לא נקי שזה לא נכון כל היום אני מנקה ומארגנת את הבית ותמיד יש צעצועים של הקטנה. הוא לא יודע לקבלן ביקורות ולא יודע להתנצל שהוא טועה הוא בטוח שהוא תמיד צודק ושני סתם מחפשת הוא אומר שתמיד יש לי טענות אליו ואני לא מרוצה מכלום, הוא לא מצליח להבין שאני כבר מפורקת גם נפשית אין לי כבר כוחות אנחנו כל היום רבים בגלל זה ואני מתעצבנת שהוא לא מודע לזה שהוא לא בסדר , הוא מבחינתו שאני יסים את הילדה אצל ההורים שלו וינקה את הבית וככה גם יהיה לי שקט הוא לא מבין שזה לא פיתרון כי אני צריכה עזרה ממנו לא מהמשפחה שלו, אני כבר לא יודעת מה לעשות באיזה גישה ללכת איתו איך להתנהג אני חייבת לציין שלפניי שהתחתנו שקלתי 55 ועכשיו אני שוקלת 48 כי בקושי יש לי זמן לאכול אני כל היום בתזוזה.. אני הרבה שוקלת גירושים אני לא ישקר אני פוחדת מהצעד הזה כי בכל זאת אנ אוהבת אותו שהצעתי לו ללכת לטיפול זוגי הוא צחק ואמר שאצלי הבעיה ולא אצלו, אני ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות אשמח לשמוע תגובות

מישי שימי לב! המשאית עם המדליות בדרך אלייך!

תשמעי, אני קצת קיצונית בגישה שלי, אבל... לדעתי את צריכה בתור שלב ראשון לקחת חופשה של שלושה ימים, כן כן, להזמין לעצמך נופש מפנק בים המלח, להודיע לבעלך מתי תעדרי מהבית, לארוז את חפצייך ולצאת לנופש! בתקופה הזאת הוא כמובן אחראי על הבית והילדה. תדברו שוב כשתחזרי.

chenby

New member
תגידי לו

שגם אם הבעיה אצלך את רוצה לפתור אתזה ולכן את מבקשת ממנו להרתם לפתרון ולבוא איתך לטיפול, ושם תפתחו את זה

אייבורי

New member
משאית עם רטלין בדרך אליך

תשמעי, אולי מצוקתך קשה, אבל למה להעניש אותנו. מזה בלוק המילים הללו, בלי רווחים פסקאות או מקום לנשום. אפשר תקציר?

מתלבטת32

New member
למה הוא בבית כל היום? הוא לא עובד?

שיתחיל לעזור בעבודות הבית הפרזיט. את יוצאת מוקדם, חוזרת מאוחר ואז מנקה אחריו? מילא אחריי הילדה... גועל נפש של בעל. ו... בפעם הבאה באמת תשתשלי לעשות רווחים, מקטעים, פסיקים ונקודות.

למעלה