עזרה דחוף דחוף דחוף

רלי30

New member
עזרה דחוף דחוף דחוף

היי יש לי קנדידה בנרתיק קבלתי כמה סוגי טיפולים קונבנציונלים ושום דבר לא עוזר. כבר שנים אני אוכלת לפי דיאטה המיועדת למי שסובל מקנדידה, בשנה האחרונה חזרתי לאכול סוכר ואני מקבלת סטרואטידים. כנראה שזה עורר את הבעיה. חזרתי לדיאטה חמורה ואני לוקחת אסידופולוס פעמיים ביום. אבל עד שזה יעזור אני צריכה עצה לתרופת פלא שתעזור עכשיו כיוון שאני לא יכולה להמשיך לסבול למשהו יש עצה מה עושים על מנת להקל את הצמב????? תודה

0 אור 0

New member
תרופת פלא אין לי אבל כדאי לגשת למטפל שמומחה

בשמנים וצמחי מרפא ואולי הוא יוכל להתאים טיפול מרגיע

עצה

אני שולח לך מסר, אבל בכל מקרה כדאי לגשת למטפל שמבין בטיפול כזה, ולקבל טיפול מלא, הכולל את התוספים/ צמחים שמלווים את הטיפול, ולא להתחיל טיפול כזה בעצמך לבד...

harduf9

New member
כל פעולה שתשנה את חומציות הנרתיק יכולה לעזור

כמובן שלא משתמשים בכל חומר. ג'ל אלוה ורה נקי יכול להיות מתאים. נדמה לי שחומץ או חומץ תפוחים מדולל גם יכול לעזור מבלי להזיק. מעבר לכך, אם הקנדידה חזרה אחרי טיפול יתכן שהטיפול לא היה מספיק. בד"כ אחרי טיפול טוב, קנדידה לא חוזרת כל כך מהר. בריאות שלמה גיא הרדוף

אני דווקא שמעתי

בדיוק השבוע, שאם יש קנדידה, ישנה תמיד רגישות מסויימת לזה. וגם- היא לא ציינה מתי היא עברה את הטיפול, ומה היתה התזונה שלה לאחר מכן, וכו'...

harduf9

New member
לא מדויק

יש אנשים עם רגישות מולדת לקנדידה, אני אחד מהם ואצלי זה לא חזר כבר מעל 6 שנים. יש אנשים עם חולשה של מערכת החיסון שהכל יכול לחזור. יש אנשים שההגדרה לקצת סוכר היא קילו ליום וגם שם סביר להניח שהקנדידה תחזור. יש אנשים שפשוט צריכים את הקנדידה בשביל לעשות או להמנע מדברים. ויש אנשים שקיבלו טיפול שאינו מספיק חזק או לא התמידו בטיפול מספיק זמן. ויש עוד יש'ים כאילו. לכן נוצרה דיעה שאם היה לך אז יש לך רגישות לקנדידה. מזכיר קצת את האמונה שרווחה בימי הביניים שעכברים נולדים מסמרטוטים, ההוכחה הייתה שאם תשים כמה סמרטוטים בפינת מחסן ותחזור אחרי כמה ימים יהיו שם ולדות של עכברים. גם כולסטרול גורם להתקפי לב באותה משפחה של אמונות. בריאות שלמה גיא הרדוף

RavidAtia

New member
הקלה

בשביל להקל על המצב בזמן הטיפול את יכולה לעשות שטיפות וגינליות עם תערובת: שני שליש מים רתוחים, שליש חומץ תפוחים או חומץ אורז 6 טיפות של שמן אתרי סלביה. רק תעשי טובה, תקני את השמן ממטפל מוסמך בשמנים שיודע מה הוא נותן לך ולא כל דבר שמוכרים בבית מרקחת...

ענת851

New member
אפשר גם?

לכל שולחי המסרים, תוכלו לשלוח גם אלי בבקשה? או לפרסם פה? אני כבר בטיפול נטורופתי (התחלתי לפני חודש וחצי) וטרם נפטרתי מהצרה הזו. (הייתי מתקשרת למטפל עצמו אבל זה דרך הקופת חולים ואין לי מצב להשיג אותו לפני יום רביעי...) תודה מראש

harduf9

New member
את בטוחה ? התקשרי לקופה ושאלי אם אפשר לקשר

בינכם. לדעתי זה יעבוד. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה