עזרה דחוף בקשר לדיסק

עזרה דחוף בקשר לדיסק

יש לי משחק לps2 ויש לו סריטה גדולה והוא נתקע כל הזמן בדיוק בטעינה הראשונה וניסיתי כל שיטה ואפילו קניתי משהו שאמור לעזור אבל כלום לא עזר הדיסק מקורי אגב אז קשה לי להאמין שסתם ככה הולכים 300 שקל אז אולי יש למישהו שיטה שעוזרת להוריד סריטות או איזה חומר ניקוי טוב בבקשה זה די דחוף תודה

DAY WALKER2

New member
מצטער להגיד לך..

אבל שום חומר ניקוי לא יעזור לך, עם יש שריטה גדולה, ואם השריטה ´´פנימית´´ אז אני מצטער להגיד לך שאכלת אותה, תלך לחנות שממנה קנית את המשחק (בתנאי שהשריטה לא נעשתה על ידך) אבל אם קיבלת ככה את המשחק תלך לחנות ותבקש שיחליפו.

vudu546

New member
לך תחליף בבלוק בסטר

לך לבולק בסטר תשכור משחק תלך הביתה תחליף בן הדיסיקים ותגיד שקיבלתה משחק הרוס הדיסיקים אצלהם לא מסומנים מלא עושים את זה ויהיה לך דיסק מושכר שעובד והם הידפקו עם דיסק דפוק חחחחחחחחחח

XcalibEr

New member
פיטרון גדול...

היה לי מקרה דומה, בו מכשיר קודם הרס לי שני דיסקים (פגם במכשיר). פניתי לישפאר (היבואן של סוני) ונדהמתי לגלות כי הם מספקים שירות ליטוש לדיסקים, היות ואני סקפטי מטיבעי לא התייחסתי לזה ברצינות, אם כי לא היה לי ברירה , כי הדיסקים הפסיקו לעבוד כלל. השארתי להם את שני הדיסקים, והם חזרו כמו חדשים, ללא שום סריטה ועובדים יופי, גם המחיר לא יקר, 30 ש"ח לכל ליטוש. מקווה שעזרתי יוסי

XcalibEr

New member
נהייתי דיסלקטי בזמן האחרון ../images/Emo9.gif

כמובן שהתכוונתי לפיתרון ולא פיטרון. אתכם הסליחה.. יוסי

XcalibEr

New member
זה בישפאר בהרצליה

והם מבצעים את זה על המקום, סה"כ 30 דקות המתנה. בהצלחה יוסי

למעלה