עזרה !! דחוף בנות!!!

lala11

New member
עזרה !! דחוף בנות!!!../images/Emo124.gif

אוקיי אז ככה... אני בת 15 מאזור המרכז ויש לי בעיונת יש לי חברה טובה מאוד שאנחנו קרובות מאוד... אף פעם לא נמשכתי לנשים ופתאום לפני חודשיים התחלתי להמשך לחברתי, ויש רגעים שזה ממש מחרמן!! ואני לא יודעת מה לעשות! חברתי סטרייטית , אני מפחדת לספר לה... מה לעשות ? האם אני לסבית דו מינית או משהו אחר עזרה!! האם כדאי לי לנסות ולספר לה או לשמור לעצמי ? האם זה יעבור לי מתישהו ? האם כדאי לי לנסות משהו עם בנות ? כדי לוודות? עזרה..אשמח להרבה!! תגובות

TheXK

New member
אז ככה

אני מכיר ת´בעיה הזאת (אני לא הומו.. אבל יש לי שלוש חברים מאוד טובים שהם הומואים וגם כמה ידידות לסביות) אז ככה.. אם היא חברה טובה אל תפחדי לספר לה.. והיא תבין את זה.. ולא תתרחק ממך בגלל שאת מתחילה להימשך אליה.. אבל אם היא לא חברה כל כך טובה אז לא כדאי לספר.. כי היא תתחיל להתרחק ממך.. כמו מספר חברים שלי שהתרחקו מהחברים ההומואים שלי... אני אישית שונא אנשים שלא מוכנים להתקרב לגאים.. זה ממש מעצבן אותי.. אני חושב שאת יכולה לספר לה חופשי

X no one X

New member
אממ..

לדעתי זה קצת תלויי גם בזה .. את אומרת שאף פעם לא נמשכת לבנות אז זה בטח משהו שיעבור או אולי את מגלה את עצמך עכשיו, 15 זה ה-גיל לתהיות כאלה שקשורים לזהות המינית. THEXK מצטערת אני חולקת עלייך אני לא חושבת שאת צריכה לספר לה עלול להיווצר מצב שהיא תתרחק ממך ולא תראה את זה בעין יפה וזה יהיה חבל, נסי לברר עם עצמך מה את מרגשיה כלפיי בנות אחרות , האם נמשכת פעם למישהי, את נמשכת לבנות? או שזה רק לבת מסוימת?, זה בטח יעבור אם זה לבת מסוימת ומן הסתם היא החברה הטובה שלך דבר נפוץ שקורה שמתאהבים דווקא בחבר\ה הטוב\ה..

TheXK

New member
א...א..א..אבל

שנודע לי שהחברים שלי הומואים אני לא התרחקתי מהם.. להפך.. הם נהיו חברים יותר טובים.. ואני מספר להם הכל (והם לי)... זה ממש מגניב שיש חבר הומו (במקרה הזה שלושה חברים)... אבל אם היא חברה טובה שלה היא לא תתרחקה (זה פעם שלישית שאני אומר את זה.. לא?)

X no one X

New member
אהה..

כן אבל כאן זה שונה, היא מתכוונת האם לספר לחברתה שהיא נמשכת אליה.. ולדעתי במקרה כזה עדיף לא לספר , החברים שלך סיפרו לך שהם נמשכים אלייך או שהם הומואים ? - שזה דבר אחד שמתקבל יותר מהשני לדעתי אם היא תספר לחברה שלה החברה עלולה להיבהל ולא לקבל את זה יפה ולהעדיף לשמור מרחק ממנה וכך הן ייתרחקו היא גם לא בטיוחה בקשר לרגשות שלה מה שיהיה עדיף נראה לי שהיא תישאר קצת זמן "בערפל" עד שהיא תמצא את התשובה.. אנשים פוחדים ממה שהם לא מכירים מהלא נודע וזאת דוג´ לזה..

TheXK

New member
---קבל/י חיזוק!!!---

צודק/ת.. לא הבנתי נכון ת´שאלה.. ובאמת הם לא אמרו לי שהם נמשכים אלי.. אלה אמרו לי שהם הומואים.. אז באמת כמו שאמרת עדיף שתחכה עד שיתברר לה אם היא באמת לסבית או סטרייטית

למעלה