עזרה! דחוף ביותר!

מנווה

New member
עזרה! דחוף ביותר!

שלום לפורום קיוביס בתפוז! יש לי בעיה דיי מעצבנת,סיימתי לעשות עבודה ועכשיו כשאני מנסה לשמור את העבודה כקובץ אמפי3 (EXPORT) הוא רושם לי- you have to select the output channel! ואין לי מושג מה לעשות!>: תעזרו לי! בתודה רבה, מנווה-האיש והשריטה

מנווה

New member
תודה רבה אבל עדיין יש עוד בעיה! בבקשה לעזור

א.תודה רבה זה באמת עבד אבל עכשיו כשאני מנסה לשמור הוא רושם לי an erroe occurred furing the export! בבקשה לעזור זה ממש מתסכל הקטע הזה>:

macro jam

New member
אמור זה שם של דג

אם את עובדת על 44.1KHz אז תעשי אקספורט על 44.1 , אני אישית עובד על 96KHz, אז אני עושה על 96. לגבי הerror, יש מליון ואחת סיבות למה אתה יכול לקבל שגיאה כזאת, תבדוק שיש לך מקום בהארדיסק, תנסה לעשות אקספורט בפורמט שונה (wav/mp3/aiff), תנסה לשמור לתקיות שונות, תשחק עם זה

zoomout

New member
הערה חשובה !

אני לא ממליץ לך לעבוד על 96,בגלל שאחרי זה אתה תצטרך להמיר את זה ל 44.1 ובגלל סיבות מתמטיות,המעבר מ 96 ל 44.1 פוגע בצורה משמעותית בסאונד שלך.זה ממש לא כמו לעבור מ 24 ביט ל 16 ביט,כי פה זה מעבר בין סיביות...כשאתה עושה מעבר מתדר דגימה גדול לקטן זה מאוד פוגע בסאונד,עדיף לעבוד מלהתחילה על 44.1....זה גם אוכל פחות זיכרון ומעבד.תדר של 96 קילו נועד למי שישאיר את ההקלטה ב 96 בשביל dvd-audio למשל.כל האומנים הכי גדולים במוסיקה בעולם עובדים ב 44.1 קילו.

macro jam

New member
מי דיבר על ביטים?

אני ממש לא השוואתי ביטים להרצים, ולא המלצתי לאף אחד לעבוד כמוני... אתה מבלבל פה בחור...

zoomout

New member
אני פשוט

אמרתי שאני לא ממליץ לעבוד התדר של 96,פשוט בקטע של המלצה,כי המון אנשים חושבים שאם יעבדו ב 96 אז הסאונד יצא יותר טוב...אני לומד סאונד בצורה מסודרת וכתבתי פה מה שאמרו לנו,פשוט שאנשים ידעו.סליחה אם גרמתי לאי הבנה. יום טוב !

resonance

New member
הודעת שגיאה מלאה בבקשה...

...אחרת לא נצליח להבין מה היה ה-ERROR תוך כדי ה-EXPORT. -טלי כץ חוזר!!! 7.9.07, מכללת רזוננס. הרשמה מראש....

macro jam

New member
אם כבר דיברנו על איכות

תשמע בחור, לא תמיד מה שמלמדים אותך חד משמעית זה נכון, עבודה ב96KHz פשוט נותנת לך תמונה טובה יותר של הסאונד, אף אחד לא אמר שהוא יהיה יותר טוב. אני מכיר אנשים שמפיקים סאונד מטורף בעבודה עם אוזניות, כאשר מלמדים אותך "חד משמעית" שעם אוזניות אי אפשר לשמוע את הסאונד באמת, אלא רק מוניטורים, אקוסטיקה וכד'. לגבי מעבר מ96 ל44.1, אתה לא תאבד שום איכות, ואם יש לך מחשב/כרטיס קול חזק מספיק בשביל לעבד את הסטרים באיכות כזאת, אני ממליץ לך גם לעבוד איתה.

מנווה

New member
הנה הודעת שגיאה שמופיעה בדרך כלל שאני נכנס

אולי זה גם חלק מהבעיה באקספורט- the ASIO driver Lambda ASIO could not be initialized!

macro jam

New member
יש לך איזושהי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול

או שתנסה להתקין אותו מחדש או שנכנס ללוח בקרה של הכרטיס קול ותראה אם יש משהו שיכול להפריע בהגדרות

HeavenlyB

New member
האם יש לך תוכנות אחרות שפועלות ברקע?

תוכנות מסרים למיניהן לדוגמא, או נגני מדיה. משהו מפריע לקיובייס לטעון את הדרייבר של כרטיס הקול.

Shards

New member
כמה עצות

שאולי יעזרו. תוודא שכרטיס הקול שלך פועל כמו שצריך *ופנוי* לפני שאתה מפעיל את קיובייס. תבטל את האופציה Release ASIO Driver in Background. תסגור יישומים שאתה לא צריך ברקע. תנסה לייצא בפורמט wav במקום mp3 ואח"כ להמיר. ואגב לצורך הדיון שעבר פה - גם לדעתי אין שום צורך או סיבה לעבוד ב96, ההבדל הוא גם ככה דק מכדי שאוזן לא מיומנת תוכל להבחין בו, וגם ככה בצריבה לדיסק זה יומר ל44.1. עומרי.

למעלה