עזרה דחוף.... בוקר טוב.

עזרה דחוף.... בוקר טוב.

אני מחפש מישהי לסקס סוער וחם יש לי טיל 24 ס"מ מוכן לשיגור לפרטים נא לפנות למסרים... עדיף חזה ענק פיטמות עומדות ותחת מוצק .... מגיל 30 ומעלה... אני פר ההרבעה מוכן לעבודה...

נו בחייכם מה קורה? יש טוסיק חם של אישה?../images/Emo6.gif

שדיים תחת חם ומוצק שאני אלקק אלקק אלקקק חחחחחחחחחחחחחחחח

gilriv

New member
?

למה שלא
תבוע לפה בשעה 22.00 _כפי שמציין בקישור כודם בבלוג הכללי {כתוב בתחתית הבלוג {פותחילם בשעה 22.00 {במבוגרים תאמין לי יש הרבה סרטים {וגם בחורות מעבר למחשב שיושבות בכיסא ומפתות עם שדיים היפות ויש תאמין לי גם לי יש תדעה שלכה {אבל בשביל זה צריכים הרבה כסף לנערת ליווי פרטית אני מסתפק בלאונן {גם אין לי חברה אבל אני רוצה להתפרפר חברה שאני רוצה {לא קיימת אף פעם אתה צריך לשלם 100 שקל לזיון סוער {תחפש מודעות בעיר שלכה בעיתון ידיעות אחרונות בשער האחורי של הדף אם מישהו יכול תסרקו תעיתון

שומילו

New member
סידרתי לך מישהי מוצקה עם פטמות...

אבל היא התחרטה.פוחדת כי יש לך גדול מדי.סורי...

gilriv

New member
? בחייכם תנו לבן אדם קצת טוב בלב ../images/Emo41.gif

לפחות הייתה מעלה תמונות שצילמתם לראות קצת נשים {מהכפר הבדואי {מה הן עושות כשהם לא עטופות בכיסוי ראש {היתה הולך למסיבות ומצלם לנו רקדנית בטן {}שבאה ישירות מביירות במיוחד לאירוע המיוחד הזה

gilriv

New member
Haifa

אתם צריכים לחפש תמילה הזות ביוטיוב > היא עוד יותר יפה בתוכניות בידור Haifa wahbi - בין הסקסיות מוצאה מלבנון

gilriv

New member
?

אין כמוני בלענג
אני למזלי אני יודע איפה לגעת וללקק {הכי טוב כדי שלך ולי יהיה יופי של לילה > -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
הנה קליפ ושיר שמבטא מה הישראליות ואהבה

אני דווקא גם הבנתי מה המסר שמוצגים שם

למעלה