עזרה דחוף.. בבקשה

elli123

New member
עזרה דחוף.. בבקשה

אז ככה.. אני לא יודע מה איתכם אבל אני ממש אבל ממש לא בן אדם קרבי.. אני לא מורעל ולא כלום. לעומת זאת.. יש לי נתונים מאוד קרביים- פרופיל 97 וקב"א לפחות 54 (שלחו לי טייס- לא עברתי). ואתמול חזרתי מגיבוש של קשר"ג (קצין תקשוב גדודי) והבנתי שאני ממש לא מתאים לקרבי.. ועכשיו לשאלה.. מה אני יכול לעשות כדי להשתחרר משירות קרבי? ת. גיוס- 13 למרץ.. שזה קרבי.. והבנתי שמה שאני צריך לעשות כדאי לי עכשיו- כי הכל כבר נסגר. תודה לעוזרים!!

BeitarMilhama

New member
אל תדאג קשר"ג זה בכלל לא קרבי

שלא יחרטטו אותך...כל מה שאומרים לך בגיבוש שזה קרבי זה ממש לא נכון... אתה אומנם תשרת בגדוד קרבי אבל לא תיהיה לוחם. בסה"כ תיהיה מפקד מחלקת הקשר בגדוד ותיהיה אחראי על תקינות הקשר בכלים של הגדוד.. אם אתה לא רוצה להיות קרבי ואין לך הרבה ברירות לך על זה. הכשרה לא קלה.. שבסופה תיראה כמו לוח מודעות עם כל הסיכות והכומתות שתצבור בשירות.... (כמובן שלא תיהיה זכאי לרובן..אבל ככה זה בבהד 7..מי שמגיע לו אוסרים עליו ורק לענף מפקדים מותר הכל...) תהנה..

elli123

New member
אתה טועה ובגדול

אני לא סתם אומר שזה קרבי.. זה ממש קרבי.. אני אומנם לא לוחם אך מקבל את ההכשרה שלו.. דיברתי עם כאלה שבקורס וזה מאוד קרבי. אולי את(ה?) מתכוונת למסלול המערכתי.. אני ממש מתבאס מזה שאמרתי בצו ראשון למראיינת שאני לא מעדיף קרבי כי זה ממש לא אני.. ואני יודע שאני אתרום הרבה יותר במסלול לא-קרבי.

BeitarMilhama

New member
זה ממש לא קרבי!!!

צא מהסרט הזה טוב... ותאמין לי שאני מכיר בדיוק את המסלול כי אני מכשיר אותם גם בקורס יסוד וגם בהשלמה שלהם.. חוץ מזה הייתי גם בגדודים והם ממש לא לוחמים.. שלא יעבדו עליך..... תמיד מאכילים סרטים בגיבוש קשרגים

בלללעעע

New member
התפקיד הוא מה שאתה עושה ממנו...

אני מכירה קשר"גים שיוצאים למבצעים ופעולות עם הגדוד שלהם, והם קרביים כאלה וכו', ואני מכירה קשר"גים שנשארים בבסיס, מארגנים הכל ברקע והם לא ממש קרביים... ההכשרה דיי קשה (טירונות בשבטה, מ"כים, קק"צ קרבי...) אבל גם אותה כנראה משנים לפחות קרבית... אם אתה ממש לא רוצה קרבי ותגיע לשם ותראה שזה ממש לא מתאים לך- אפשר בקלות ליפול מהמסלול הזה ולהגיע למקומות בכלל לא קרביים (מתקני קשר, יח' קשר למיניהן...)

למעלה