עזרה דחוף בבקשה!!!!

רועי12121

New member
עזרה דחוף בבקשה!!!!

היי אני רועי...אני הולך להיות חייל בודד ומכיבן שההורים שלי מתגוררים בחו"ל והם ממש נגד העובדה שאני חוזר לצבא... למרות שזה די מביך ואפילו לא במקום אני יודע שאני לא אוכל אי פעם לכבד את עצמי אם אני אלך לקרבי למרות שאני מודע לכך שההורים שלי גרים חצי עולם ממני ולא יודעים מה קורה איתי...מכיבן שלא גרתי די הרבה זמן בארץ אין לי מושג איך ומה לעשות...אני רק יודע שכחייל בודד אין לי הקלות בבחירת התפקיד ופשוט אין מצב שאני יעמוד בזה נפשית וגם פיזית...מישהו יודע איך אני יכול להתחקמק משירות קרבי למרות שיש לי פרופיל 82? איך אני יוריד פרופיל במידת הצורך? נ.ב...עד לא מזמן היו לי הפרעות אכילה די קשות(בלי אישור רופא)...זה יעבוד אם אני אשתמש בזה כדי להוריד פרופיל? בבקשה בבקשה תעזרו לי...אין לי מושג מה לעשות!

indigo wing

New member
תקשיב, דבר ראשון

כל הכבוד!!! יש יותר מדי צעירים שמח]שים דרך להשתמט, ואתה בא במיוחד לחו"ל, לבד וזה ראוי להרבה הערכה
דבר שני- אין לי מושג מה מצבך הבריאותי, אבל אם משקלך עדיין נמוך גם אם תרצה וגם אם לא זה יכול להוריד פרופיל. עוד דבר שאני לא בטוחה כמה כדאי, זה ללכת לקב"ן (קצין בריאות הנפש) בלשכת גיוס או משהו ולדבר איתו למה אתה לא רוצה קרבי. השאלה אם זה לא יפסול אותך מתפקידים טובים- אז אל תקח את זה כעצה בטוחה.. עשית צו 1? יש לך תאריך גיוס?

למעלה