עזרה דחוף בבקשה

זליל

New member
עזרה דחוף בבקשה

יש לי קונצרט ביום שישי הקרוב ואני לא יודע מה לעשות להתאמן יותר פחות אני משתגע מזה הקונצרט על חומר מאוד קשה שאני מפחד שיברח לי מהאצבעות

Mr Peiser

New member
זה תלוי...

אם אתה יודע כבר את מה שאתה הולך לנגן ממש טוב אז אל תתאמן יותר מידי! תחזור על זה מקסימום פעמים שלוש ביום! אם אתה חושב שאתה עוד לא מצליח לגמרי הכל תתאמן יותר. אבל בעיקרון אם אתה יודע את זה טוב אל תתאמן יותר מידי! ואפשר אולי לדעת מה אתה הולך לנגן..?

זליל

New member
אני מנגן שני אטיודים של שופן

ה5 ("הפנטטוני") וה1 אופוס 25 נקרא הפפיון

זליל

New member
אני מכי את היצירות מצוין

אני מנגן כל אחת כבר שלושה חודשים פלוס ועובד על כל אחת שעה שעתיים ביום לפחות הבעיה שאם אני אתאמן יותר מידי המוזקליות תעוף ממני ואם אני לא אתאמן מספיק זה יברח לי מהידיים

Mr Peiser

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי!

אל תחזור עליהם עכשיו יותר מדי כדי שזה לא יקרה! תתאמן איזה רבע שעה עשרים דקות ביום עליהם גג.

זליל

New member
יקירי אני חושב שהגזמת

בתור אחד שמנגן 4 6 שעות ביום נגנתי בשבוע שעבר שעה שעתיים ביום כי השתגעתי מהשופן (אני עובד גם על קונצ´רטו של בטהובן מס´ אחד) אני לא יכול לנגן פחות משעתיים

Mr Peiser

New member
בסדר זאת הייתה עצתי..

אני הייתי מנגן עשרים דקות רבע שעה אבל אם אתה חושב שאתה צריך שעתים אז נגן שעתים!

D.G OD

New member
הוא התכוון 20 דקות ליצירה לא ליום..

נגיד יש לך שלוש יצירות אז שעה ליום (5 יחידות מתמטיקה עוזרות בחיים
).. בברכה,

מיכלוש7

New member
מה הבעיה ב20 דקות ביום???

אני מנגנת כולה שעה בשבוע!!! (תחשבו כמה זה ליום...) ואני מתקדמת דווקא די טוב!

D.G OD

New member
אני אישית לא אמרתי שזה רע ../images/Emo13.gif

כל אחד צריך להתאמן כמה שמספיק לו. יש אנשים שצריכים יותר ויש אנשים שצריכים פחות (לפי רגש).. אני לפעמים לא מנגן שבוע שלם ולפעמים מנגן ימים שלמים (אני לא לומד) אז זה תלוי בכל אחד
בברכה,

זליל

New member
חברה אני מתאמן 5 שעות ביום

כשיש לי אבל אני לא יודע מ3 4 מ החלטתי שאני אנגן 3 5 שעות ואפחית לפי ההרגשה

מיכלוש7

New member
5 שעות ביום??? ../images/Emo12.gif

מה??? זאת כבר ממש הגזמה!!! איך נשאר לך זמן... לחיות??? זה כאילו ששליש מזמן הערנות שלך, אתה... מ-נ-ג-ן!!! איך אפשר???
אבל... תראה.. כל הכבוד!!!
הלוואי עלי רק שעה ביום!! חבל שבשביל זה צריך פסנתר בבית!!! מה שאין לי...

זליל

New member
דבר ראשון

אני אוהב לנגן ואם אני לא אנג 5 שעות אני לא אספיק להתקדם בקצב נורמלי אני בן 16 ואחרי בי"ס אין לי יותר מידי מה לעשות בבית חיים יש לי נגיד אני מגיע ב2 הביתה אני אוכל עד 2 וחצי מ2 וחצי עד 8 עם הפסקה של חצי שעה באמצע אני מנגן ומ8 יש לי 3 שעות חופשיות לעשות כרצוני

מיכלוש7

New member
ומה אתה מספיק לעשות ב3 שעות?!?

אני רק באה הביתה ב4:30, ולפני שאני מספיקה לעשות משהוא פתאום כבר איזה 10 בלילה ולא נשאר לי זמן לכלום! טוב... אבל אני לא דוג´... אני כל היום מול האינטרנט והטלוויזיה... אבל לא קורה לפעמים שאתה צריך לצאת? ומה עם מבחנים? ואינטרנט? איך אתה מפסיק הכל??? לא קשור אבל... ניגנתי עכשיו שעה וחצי רצוף! אני גאה בעצמי! :)

למעלה