עזרה דחוף אנשיםםםםםם

עזרה דחוף אנשיםםםםםם

אנשים שלום שמי מאיה אני בת 18 ויש לי חבר מיזה 3 שנים יש לי בעיה כאשר באופן קבוע אני סובלת מגירויום ופיצעונים אדומי םעל הישבן י שימים שזה מופי יותר וימים שזה קצת פוחתתתת למישהו יש מושג ממה זה נובעעעעעעעעע?מישהו שמע על הבעיה ויכול להמליץ לי על מישחות מתאימות בנתיים אני משתמשת במשחה לתינוקות ששמים להם אחרי החיתול אבל אני נואשת ומחפשת עוד דרכים כדי להעלים תתופעהההההההההה למישהו יש פיתרונות????????????????????. חשוב לציין שהדבר פוגע בי ובחבר שלי ! אוהבת ומחכה לפיתרונות בדחיפות... אני

מאיהלה יקרה

פתרונות: ברמה הפיסית בלבד, טיפול מהיר ויעיל ביותר לפצעונים אלה, גשי לבית מרקחת ותקני ספירט סליציל 2% , בלילה, בשאת אחרי מקלחת ובדרך לשינה, מרחי על המקום והישארי עירומה עד הבוקר, ראי נפלאות. ברמה הרגשית והלאה, בדקי אם יש לך בעיה של חוסר נוחות מבן זוגך, פצעונים אלה מופיעים בעיקר בשל תחושת חוסר נוחות שגורמת לך לא להתהפך על הבטן כדי שלא יראו אותך בתנוחה זו. אם זו הבעיה, עלייך לשחרר תחושות אלה וישנן מספר דרכים. אור ואהבה בת חן

לבת חן היקרה כנסי דחוף!!!

אני מודה לך מאוד על המישחה שמלצת לי לטיפול בפיצעונים שמופיעים על הישבן וכעת נישארו לי מספר שאלות האם זניתן להשיג את המשיחה ללא מירשם רופא בבית המרקחת? 2 האם יש לך מושג כמה עולה בערך המישחה הזו? ושאלה אחרונה: הייתץי מעונינת להמשיך לדבר איתך ולהעדכן אותך בתוצאות האם יש לך איסיקיו או מיסנג´ר? אוהבת... אני

מאיהלה יקרה

אין צורך במרשם רופא זו לא משחה אלא ספירט/אלכוהול. עלות עד 10 ש"ח אשמח להמשיך לשוחח איתך אני לא במסנג´ר ולא איסיקיו אך אני באודיגו, ראי בכרטיס האישי שלי בצד ימין מספר אודיגו אם יש לך אשמח ליצור קשר. אור אהבה ובריאות לרוב בת חן

מאיה יקרה,

תינוק קטן לי בבית וגם אם אני מחוברת תמיד, אין זה אומר כי אני תמיד מול המחשב קצת סבלנות יקירה אור ואהבה בת חן

adigreen

New member
ואני בכלל ממליץ

על שימוש בטלק אחרי כל מקלחת לדעתי הבעייה היא פשוט איזה פטריה שטוב לב בחום ובלחות. כדאי לשקול גם מעבר לתחתונים עשויים מכותנה לפחות בתקופת הקיץ החם והלח. אלעד

סאלי ר

New member
תגובה למאיה

היי מאיה, גם אני סובלת מפצעונים בישבנים ואני בת 21 היום. ניסיתי לטפל בבעיה במגוון משחות, אך שום משחה לא עזרה. המשחה לטוסיק של תינוקות אינה תסייע לך מכיוון שהיא מיועדת לגירויים כתוצאה מחיתול וצואה. יכול להיות שקיימת אצלך בעיה של תזונה לקויה או מערכת חיסון שאינה מסוגלת להתמודד עם הבעיה. צריך לבדוק את כל הכיוונים. בכל אופן על מנת להקל על המצב רצוי: ללבוש מכנסיים ותחתונים מכותנה. אל תלבשי ג´ינס. בנוסף, רצוי לאוורר את האיזור ככל שניתן (פשוט לחשוף את הטוסיק כמה שיותר). כמו כן כדאי להשתמש בסבון עם לחות. כשאת יושבת בשירותים תדאגי לנקות את האסלה לפני. מקווה שעזרתי.

למעלה