עזרה דחוףף

עזרה דחוףף

לפני כשנה בערך הכרתי מישהי שהיה לה חבר. ושהם היו ביחד היא כל הזמן אמרה שהיא אוהבת אותי. אני לאט לאט הכרתי אותה באופי בלבד! אני לא ראיתי אותה והתחלתי להתאהב בה. האם זאת באמת אהבה?? זה רציני!

ברוך הבא../images/Emo24.gif

לי זו לא נשמעת אהבה, אולי התאהבות... אהבה זה משהו עמוק, משמעותי מאוד אהבה היא לא התאהבות... אתה צריך לבדוק עם עצמך מה אתה באמת מרגיש כלפיה כתבת שיש לה חבר - מה איתו? מה היא מרגישה כלפיך?

אני לא חושב שזאת אהבה ידידי..

נכון לעכשיו התאהבת רק בדיבור איתה. כנראה אתם משדרים על אותו גל ומאוד נחמד לך לדבר איתה אבל מכאן ועד לאהבה הדרך רחוקה.
תכיר אותה קצת ,תפגשו ואז אם באמת אתה ממש תהנה איתה, אז אתה רק בתחילת הדרך. ומשם לאהבה, הדרך רק תלך ותהיה טובה יותר ויותר.

ס22ית

New member
אם יש לה חבר...רד מזה

לפני שתפגע.. אתה מתאהב בדיבור, באופי...אבל עם כל הדיבור אתה לא יכול באמת לדעת מי הבנ"א ואיך הוא מתנהג בחיי היומיום...

תודה כנסו

כן אבל היא ניפרדה מחבר שלה בשיבלי ולפי הדיבור שלה אני כבר רואה את ההתנהגות שלה. היא כמו מלאך קטן שחיכה לי! ומה ההבדל בין לאהוב להתאהב?! זה אותו דבר לא? תודה לכן שעניתם בכל מיקרה

ס22ית

New member
לא יודעת אם לאהוב ולהתאהב זה דומה

אבל... הכוונה היתה שאתה לא מכיר אותה לעומק כמו שמכירים אנשים לא וירטואלים ולכן אל תמהר להגיד שאתה מאוהב בבנ"א... לדעתי אהבה זה דבר שלוקח לבנות כדי שתהיה כמו שצריך...ואם אתה עדיין לא מכיר אותה בחיים האמיתיים אז חכה שזה יקרה בשביל לתת לעצמך להרגיש באמת אהבה אמיתי..ולא אהבה וירטואלית (וחמוד, תשרשר בשרשור המקורי שלך
)

galit3880

New member
מממ

האמת אתה לא יודע אם זאת האהבה או לא , אתה צריך לנסות לפגוש אותה , לראות מה הולך שם בפגישות שלכם לא להשאר בקשר וירטואלי להפוך הכל לקשר במציאות , כיההתלהבות שלך בא בזה שהיא נפתחת אליך ואתה אליה ... ואתה מתלהב מזה , כי אולי זה חסר לך ... יש משפט לזה אם לא מנסים במציאות לא יודעים *** זה משפט להאהבות הוירטואליות שלנו
יום טוב גל...

jeandoe

New member
התאהבות ואהבה

בגיל 17 צ'וטטתי עם בחור מהולנד במשך חצי שנה. לא דיברנו בטלפון ולא ראיתי תמונה שלו. התאהבתי באופן הכתיבה והחשיבה. באותו קיץ עשיתי טיול באירופה שבמהלכו פגשתי את העלם. הלב שלי דפק במהירות והייתי אחוזת התרגשות. נפגשנו וזה פשוט לא היה זה. חזרתי לבית המלון והחלטתי לסיים את זה. התאאבות היא עאשר אתה מלא התרגשות והורמונים. היא אינה דבר רציונאלי. אהבה מצד שני מגיעה לאחר היכרות מעמיקה עם הבן אדם, כאשר אתה לומד על היתרונות והחסרונות שלו. אם אין לה כרגע חבר, הפגש עימה...אך נסה להוריד רמת ציפיות. אנחנו לעולם לא אותו בן אדם בטלפון או בצ'אט ובחיים באמיתיים

למעלה