עזרה דחוףףף (תודה) חבר'ה על איזה ספרים אתם ממליצים לקנות לי כדי להיות מוכן הכי טוב לפסיכו'
S shlomi האחת New member 1/9/04 #1 עזרה דחוףףף (תודה) חבר'ה על איזה ספרים אתם ממליצים לקנות לי כדי להיות מוכן הכי טוב לפסיכו'
M Musi© Gi®l New member 1/9/04 #2 ../images/Emo79.gif עזוב אותך מספרים ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif תקנה את הראש של ילד חורף או שירה או קסם סגול או symptoms או yakirml או UrbanDK.... תאמין לי... אתה מסודר אממ, ולמה זה עזרה דחוףףףףףףף זה לא שתלך עכשיו ב 12 וחצי בלילה לקנות ספר, אז להירגע !!!
../images/Emo79.gif עזוב אותך מספרים ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif תקנה את הראש של ילד חורף או שירה או קסם סגול או symptoms או yakirml או UrbanDK.... תאמין לי... אתה מסודר אממ, ולמה זה עזרה דחוףףףףףףף זה לא שתלך עכשיו ב 12 וחצי בלילה לקנות ספר, אז להירגע !!!
M Mapisto New member 1/9/04 #3 יש הרבה ספרים לכל אחד מתאים משהו אחר, לכי לחנות תראי איזה ספר הכי מתאים לך. מאוד ממולץ לקנות את האוגדן של המרכז הארצי.
יש הרבה ספרים לכל אחד מתאים משהו אחר, לכי לחנות תראי איזה ספר הכי מתאים לך. מאוד ממולץ לקנות את האוגדן של המרכז הארצי.