עזרה דחוףףףףףף

maayanush16

New member
עזרה דחוףףףףףף

אנשים חמודים אתם חייבים לעזור לי בבקשה זה דחוף.. אם למישהו יש אימייל של: יוסי/טירן/מריאנו אידלמן בבקשה תביאו לי אני מתחננת זה דחוף.. ואם למישו יש פלא' של אחד מהם אפילו עוד יותר טוב בבקשה אני אעשה הכל אני מתחננת אם למישו יש את המייל שלהם תרשמו לי!!!!!!!!!! באהבה ענקית ותודה, שירנוש

arale11

New member
למבקשת העזרה...

יש לי את הנייד של מריאנו. בשביל מה את זקוקה לזה בכזו דחיפות? ארל'ה.

maayanush16

New member
לאר'לה...

האמת היא שאת הנייד של מריאנו אני לא צריכה כבר דיברתי איתו.. הוא ממש נחמד אבל הוא הפנה אותי לאמרגן שלהם.. לא משנה - זה לא לעניין.. בכל אופן אם יש לך את האימייל שלו זה יעזור לי הרבה יותר או את האימייל של יוסי או טירן מהאקדמיה... תודה בכל אופן!!!

maayanush16

New member
ועוד משו אר'לה..

אתה חבר שלו או משו כזה?.. אולי אתה יכול להגיד לי מה התאריך לידה שלו?.. סתם לידע כללי... מסקרן אותי.. כי לא רשום כאן שום פרטים עליו!! ד"א כשדיברתי איתו (לפני די הרבה זמן) הוא אמר שהוא לא נשוי ושיש לו חברה.. זה עדיין נכון?..

סניילית

New member
באמת מתי מריאנו נולד../images/Emo35.gif

לא מצאתי מקום שכתוב את זה.. ולא, למריאנו אין חברה נכון לפעם האחרונה שהוא ואלי התארחו אצל יאיר לפיד..

arale11

New member
לגביי מריאנו

אני אכן חבר וגם משמש כמוזיקאי שלו ושל אלי. אין לי מושג מה תאריך הלידה שלו. וכפי שיוע לי הוא פנוי. אין לו אי מייל ככל שאני יודע. ארל'ה. דרך אגב-יוסי וטירן הקליטו אצלי לפני חודש שיר לאקדמיה ("הצביעו בשלט- ובסלולרי"), הם ממש מדהימים (כל החברים באקדמיה). אבל אין לי טלפון שלהם.

dash101

New member
תאריך לידה

איזה חברים אתם!את המספר שלו אתם יודעים ומתי הוא נולד לא? מי רוצה החלפות-תאריך לידה ופרטים על מספר טלפון?

arale11

New member
וואוו את כזו קול! אפשר להסתובב איתך

????? ויקומו המלפפונים...

maayanush16

New member
לארל'ההההה

איזה לא פייר שאתה לא יודע את התאריך!! אולי תוכל לברר בשבילי?? ואולי גם על האימייל שלו? אם תוכל לשאול אותו אני ממש אודה לך זה ממש חשוב לי... ואותו דבר בקשר ליוסי וטירן - אם יצא לך להיות איתם בקשר.. תודה רבה לך על התגובה!!! ממעיין

dash101

New member
תודה.אני אסתובב איתך פעמיים בשבוע..

עשית את כל החיסונים?שלא תדביק את הכלבה שלי באיזה מחלה.שלא תבוא אליי איזה יום ותגיד לי שהיא חברה של דודי בלסר. ויקומו הפלצנים

arale11

New member
כשתגדלי-אולי תחכימי. עד אז...

לוּבּה

New member
מצטערת,

אני מבקשת ממכם, אל תפרסמו מספרי טלפון, בנוסף לזה שזה לא חוקי, זאת גם הפרטיות שלהם.

למעלה