עזרה דחוףףףףףףףף!!!

liateli

New member
עזרה דחוףףףףףףףף!!!

שלום למבינים, אני בת 24 ,סטודנטית בריאה בנפשי לחלוטין....... מאז גיל 15 יש לי שיתוקי שינה מאוד מפחידים לאחרונה אני מטיילת מחוץ לגופי........אין לי דרך להסביר את זה כי זה פשוט קורה.....אני נמצאת בבית ועוברת דרך קירות וזה מפחיד. היה לי חלום\מציאות (לא ברור) מוזרים מאוד...ואני מבקשת את דעתכם המלומדת בעינין... חלמתי(זה היה מציאותי) שמכים אותי מישהו זר מכה אותי ברגלים ואז התעוררתי אבל בעצם התעוררתי לעוד חלום.......עד שהתעוררתי לחלוטין כשקמתי היו לי כאבים נוראיים ברגלים ובמהלך היום גיליתי סימנים כחולים ברגליים ואז חשבתי לעצמי שאולי בעטתי במיטה בחוזקה או משהו כזה וככה זה נוצר.... ואז אתמול היה לי חלום מציאותי דומה אבל הפעם ששני גברים זרים שוכבים איתי.......ונורא נהנתי ואפילו גמרתי...(-: וכשקמתי כאב לי איבר המין בצורה קיצונית..... זה מתחיל נורא להפחיד אותי אולי זה פסיכוסומטי ואולי אני צריכה טיפול!!! מבקשת עזרה...... תודה ל.

EndOfAllHopes

New member
שלום

טיול מחוץ לגוף זו תופעה ידועה שנקראת "חוויה/הקרנה חוץ גופית", יש האומרים שהיא בעצם סוד של חלום ויש כאלה שאומרים שהיא מציאותית, בפעם הבאה שזה קורה לך תרחפי לאיזה מקום ותסתכלי על איזה חפץ שבטוח לא ידעת מקודם איפה הוא, תחזרי לגוף, תתעוררי ומהר תלכי לבדוק את החפץ היה במקום שראית אותו כשריחפת...ככה תדעי אם זה אמיתי או לא. שתי התופעות האחרות הן ללא ספק חלומות, שכנראה משפיעים על הגוף שלך בצורה חזקה...

מעניין

קראתי מחקר שאומר שמי שעושה ספורט בחלום, למעשה שורף רבע מהכמות של הקלוריות שהוא היה שורף אם זה לא היה חלום, מה שזה אומר בעצם זה שלמרות שמדובר בחלום והגוף משותק השרירים בכל זאת מתכווצים ברמה מסויימת. אולי זה יכול להסביר את הכאבים שהרגשת. גם לי יש שיתוקי שינה מגיל צעיר, ואני מכיר את ההרגשה של טיולים מחוץ לגוף בבית. תנסי לשים לב יותר לפרטים בתוך הבית, זה די נחמד אבל לפי דעתי זה לא באמת הבית אלא רק חלום. וזה יכול להיות פתח לחלום צלול מדהים ברמת צלילות גבוהה מאוד - מספיק שתחשבי על מקום מסויים שאת רוצה להיות בו ואז תצאי מהבית ישר למקום הזה. אין לך ממה לפחד מחלומות צלולים, אולי כדאי לך לפתח יותר את השליטה בחלום. בהצלחה.

silverhawk

New member
תשובה

בנוגע לחלק הראשון, אני מאמין כי ענית לשאלה בעצמך. כנראה שבמהלך החלום בעטת בקיר או במיטה ומכאן נוצרו הסימנים. על החלק השני אין לי תשובה וודאית, אך ייתכן כי מדובר בעניין פסיכוסומטי. אגב, האם במהלך אותן 'יציאות חוץ גופניות' את מודעת לעובדה שאת חולמת?

liateli

New member
תשובה

אני אכן מודעת לכך שיש גוף שישן במיטה ויש גוף שמטייל בבית!!!

yarinigaaa

New member
תודה

אני אחד מהגברים הזרים ששכבו איתך אנחנו שמחים שנהנית

לכל אלו שפיקפקו בגמד הקטן בלילה !

כמה פעמים שמעתם את המשפט "כן בטח! גמד קטן בא בלילה ו...." אל תזלזלו בכוחו של הגמד!! גמד קטן, אבל עם גדול, ראו לעיל :)

MetalSinagouge

New member
התשובה הרגילה והנוצרית...

של האינקובוס\סוקובוס http://users.tapuz.co.il/mythology/myth/christian_demon.htm או שאת פשוט מתה וכל העולם שאת חיה בו הוא פרי המצאתה של הנשמה שלך. מה שאני כותב כרגע הוא גם המצאה שלך, אני המצאה שלך, שום דבר לא אמיתי. "התעוררות שווא".

למעלה