אחי אתה ידוע מה זה בכלל
התוכנה mixvibes ?????? מה זה אם אפשר לסכרן בניהם ה mixvibes היא תוכנה שנבנתה בצרפת ומה שהיא עושה זה שאתה תוכל לחבר את הפלטה שלך למחשב דרך ממיר ( שהוא בעצם כרטיס קול של החברה ) כשאתה קונה את התוכנה אתה מקבל את הממיר אתה מקבל שלושה ווינלים ( תקלטים) מיוחדים של החברה ושני דיסקים מיוחדים של החברה וכמובן את התוכנה עצמה למחשב !! ( אם חשבת שאתה יכול להוריד את התוכנה מהאינטרנט ופשוט לחבר את הציוד אז תשכח מזה אתה חייב את ההרכב של כול הדברים שאמרתי עכשיו בקיצור אם יש לךאת כול ההרכב הזה אתה פשוט מחבר את כול הציוד שלך לא משנה איזה קומפקטים לא משנה איזה מיקסר לא משנה איזה פטיפונים הכול מתחבר לממיר דרך rca ואת הממיר אתה מחבר למחשב דרך usb 2 ואז מה שעושה התוכנה נגיד הכנסת את הדיסק המיוחד שקיבלת לתוך הנגן שלך ( הקומפקט) אתה לוקח שיר מהמחשב מלביש אותו על התוכנה ואז הוא מנגן פשוט כול נגיעה שאתה תעשה על הקופקטים או הפטיפונים או המיקסר הדיסק או הפטיפון ממיר את זה לאותות דיגטאליים של המחשב והמחשב פשוט עושה את הדברים דרך הגב אני לא ממליץ על התוכנה הזאת שמעתי שהיא עושה המון בעיות של דילאיי בין הנגיעה למה שהמחשב עושה כול שהמחשב יותר עמוס בשירים אני הייתי ממליץ על התוכנה פיינל סקרצ' שהיא המקורים וצריך לראות מה היא עושה בשביל להאמין מקווה שעזרתי dj gad gadot