עזרה דחווף!!!!!

dj kobkob

New member
עזרה דחווף!!!!!

יש למישהו מושג אם אני יכול לסנכרן פיוניר 100 לmixvibes pro v5 או מיקסר ברינגר vmx300 אם כן ספרו לי איך בתודה גדולה מראש קובי ערב טוב לכולם!!!! ואיך אני יכול לשדרג את התוכנה לv6

arkasha

New member
מה הכוונה "לסנכרן"

אתה מתכוון שאתה רוצה סקין של 100 למיקס ויבס ? או שאני לא מבין אותך .

dj kobkob

New member
סינכרון

זאת אומרת שאני אוכל להפעיל את התוכנה עם המיקסר שלי ולצרף לה את הנגנים כמו במקלדת שליטה

Arkadon

New member
האמת לפי דעתי

אלה צריכים להיות מכשירים מיוחדים כלומר הם מתנהגים כמו נגנים אבל הם לא כאלה .

danaiac

New member
אחי אתה ידוע מה זה בכלל

התוכנה mixvibes ?????? מה זה אם אפשר לסכרן בניהם ה mixvibes היא תוכנה שנבנתה בצרפת ומה שהיא עושה זה שאתה תוכל לחבר את הפלטה שלך למחשב דרך ממיר ( שהוא בעצם כרטיס קול של החברה ) כשאתה קונה את התוכנה אתה מקבל את הממיר אתה מקבל שלושה ווינלים ( תקלטים) מיוחדים של החברה ושני דיסקים מיוחדים של החברה וכמובן את התוכנה עצמה למחשב !! ( אם חשבת שאתה יכול להוריד את התוכנה מהאינטרנט ופשוט לחבר את הציוד אז תשכח מזה אתה חייב את ההרכב של כול הדברים שאמרתי עכשיו בקיצור אם יש לךאת כול ההרכב הזה אתה פשוט מחבר את כול הציוד שלך לא משנה איזה קומפקטים לא משנה איזה מיקסר לא משנה איזה פטיפונים הכול מתחבר לממיר דרך rca ואת הממיר אתה מחבר למחשב דרך usb 2 ואז מה שעושה התוכנה נגיד הכנסת את הדיסק המיוחד שקיבלת לתוך הנגן שלך ( הקומפקט) אתה לוקח שיר מהמחשב מלביש אותו על התוכנה ואז הוא מנגן פשוט כול נגיעה שאתה תעשה על הקופקטים או הפטיפונים או המיקסר הדיסק או הפטיפון ממיר את זה לאותות דיגטאליים של המחשב והמחשב פשוט עושה את הדברים דרך הגב אני לא ממליץ על התוכנה הזאת שמעתי שהיא עושה המון בעיות של דילאיי בין הנגיעה למה שהמחשב עושה כול שהמחשב יותר עמוס בשירים אני הייתי ממליץ על התוכנה פיינל סקרצ' שהיא המקורים וצריך לראות מה היא עושה בשביל להאמין מקווה שעזרתי dj gad gadot

למעלה