עזרה בpop up

dori111

New member
עזרה בpop up

שלום כתבתי pop up שיקפוץ והוא לא עובד אז אני רושם מה כתבתי ומי שיכול לעזור לי שיעזור אגב זה כתוב בjava scrip :) אז ככה רשמתי מסמך בHTML וקישרתי אותו לתוך קובץ ששם כתובה הפונקציה ככה כתבתי את הקישור לפונקציה מתוך הhtml: <SCRIPT LANGUAGE=JAVASCRIPT SRC="c:/my documents/my webs/popup.js"> זאתי הקריאה לפונקציה והפונקציה עצמה של הpop up הוא : if (expirehours == null) {var expirehours = 0;} function setCookie() { var ExpireDate = new Date (); ExpireDate.setTime(ExpireDate.getTime() + (expirehours * 3600000)); document.cookie = ´popupcookie´ + "=" + escape(´yes´) + ((expirehours == null) ? "" : "; expires=" + ExpireDate.toGMTString()) + "; path=/;" ; } if (document.cookie.indexOf(´popupcookie´)==-1) { setCookie(); document.write(´<SCRIPT LANGUAGE=JAVASCRIPT>´); document.write(´startDate=new Date();´); document.write(´tmpWin=window.open("i have been put here the location")´+account+´&´+category+´",startDate.getTime(),"toolbar=no,location=no,resizable=no,status=no,scrollbars=on,menubar=no,width=500,height=500");´); document.write(´</SCRIPT>´); } זה כל הפונקציה עכשיו כשאני מפעיל את זה יש שגיאה והוא לא פותח לי שום pop up מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לא טוב או שיכתוב לי פונקציה חדשה? אבל אני צריך שהיא תהיה יכולה להתקשר לסרטון פלאש ולא סתם דבר תודה אה ושכחתי לכתוב את זה מקודם אבל אני צריך שהpop up יקפוץ בהתחלה ולא שילחצו עליו הוא יקפוץ אלא איך שהדף עולה שהוא יקפוץ

למעלה