עזרה בNEVO

אדמזס

New member
עזרה בNEVO

האם מישהו יכול לתת לי הדרכה מפורטת לגבי אפשרויות שלט רחוק בIPAQ 2210 ע"י תכנת NEVO המצורפת לPPC 2003, איזה מכשירים אפשר להפעיל איתם, באיזו דרך מתאמים הין המכשירים לIPAQ? תודה לכולם.

gabimaor

New member
תשובות

ניתן להפעיל עם התוכנה כמעט כל מכשיר חשמלי סטנדרטי ז"א טלויזיות,DVD,וידאו,מערכת וכו.... העבודה עם התוכנה היא מאוד פשוטה.ברגע שתפתח את התוכנה תראה סימן של טלויזיה עם פלוס בלבן עליה.תבחר בזה ויפתח לך וויזארד להוספת מכשיר.אם לא מצאת את זה,יש סימן של מפתח ברגים למטה בצד שמאל.לחיצה עליו פותחת תפריט שבו יש אופציה של הוספת מכשיר. מכאן ואילך הדרך פשוטה.לך לפי ההוראות,פשוט לבחור סוג של מכשיר ואיזה יצרן וכו... יש לתוכנה גם מדריך->במסך ה today כנס להתחל (סטרט) ועזרה.תבחר שם את nevo. מניסיון שלי,התוכנה ממש מעולה.היא עובדת כמעט עם כל מכשיר ואלו שלא הצלחתי להפעיל מיד,הצלחתי לאחר סריקה של כל מיני קודים. עד לעכשיו לא היה לי מכשיר שלא נשלט ע"י התוכנה.

אדמזס

New member
מערכת סטריאו

תודה על התגובה. אני מנסה להפעיל מערכת סטריאו של JVC ואפילו שהגדרתי הוא לא מזהה את המכשיר איפה טעיתי?

gabimaor

New member
מה הכוונה הגדרת?

הלכת לפי ההוראות של התוכנה? שהגעת למסך שבו רושמים את היצרן האם ניסית את הכפתורים שיש שם?לפי מה שאני רואה יש 3 אופציות ב selection האם ניסית את כולם?אם זה עדיין לא עובד מה שאפשר לעשות זה לסרוק ידנית את הקודים הקיימים במכשיר.פשוט תבחר browse device codes במקום לבחור יצרן.זה מעט מתיש אבל בדר"כ זה עובד.

למעלה