עזרה בKOTOR 2

the Sithari

New member
עזרה בKOTOR 2

מצטער שאני פותח כתום על זה אבל אני באטרף עצבני... יש לי כמה דברים שאני רוצה לשאול... 1. האנדמיידן החליטה לא לדבר איתי יותר בגלל שתמכתי יותר מדי בויסאס. איך אני יכול לחזור לדבר איתה? 2. הגעתי לprestiege class רק ברמה 17. זה נורמלי או שהייתי צריך לדבר עם קראייה לפני זה? 3. איך אני הופך את אטון לג'דיי? 4. יש אפשרות להחזיר לקראייה את היד? 5. זה רק אני או שנאר שאדאה זה המקום הכי מפגר במשחק?

juggernaut

New member
אוקיי אז ככה

קודם כל - זה בסדר לפתוח על זה כתום. 1) לא הייתי מציע לך לחזור לדבר עם האנדסמיידן אם אתה בלייטסייד כי אז אתה תוכל להפוך אותה לג'דיי וקראייה לא תאהב את זה בכלל 2) אתה יכול להגיע מרמה 16 אז ברמה 17 זה בסדר.... 3) זה לא בעיה אתה פשוט צריך הרבה השפעה עליו ואז כזה מהשיחות אתה תראה לבד... 4) לא, ולמה שתרצה גם? עדיף לך שתהיה לה יד אחת. 5) נאר שאדה זה אכן המקום הכי מעפן במשחק. אבל צחוקים שם עם אטון.

Darth Tomer

New member
ו..

בקשר להאנדמיידן, זה לא קרה לי אבל קראתי על זה בפורום כלשהו ומסבירים שם איך לשנות את זה. אבל צריך תוכנה כלשהי וזה טיפה מסובך, אז אם אתה ממש רוצה אני אחפש לך. אתה יכול להיות פרסטיג' מתי שאתה רמה 15, זה מעלה אותך אוטומטי ל-16. כדי להפוך את אטון לג'דיי אתה צריך הרבה השפעה, ולהיכנס איתו לרפוג'י סקטור בנאר שאדה, תסתובב איתו ושם ושני טווילקים יציעו לך מידע עליו בעבור כמה קרדיטס. תסכים ואז תדבר איתו על זה.

Doom972

New member
היכן ניתן להשיג את KOTOR 2?

באיזה חנויות ניתן למצוא אותם בחיפה?

למעלה