עזרה בfootball manager

dikla222

New member
עזרה בfootball manager

אתם לא טועים! אני התחלתי עם מכבי ת"א בפוטבול מנג'ר ואני צריך עזרה בלהביא שחקנים תותחים במחירים קטנים... וגם אם אפשר עצות לגבי הטקטיקה וההרכב...

X Slider

New member
ובקיצור

התחלת עם מכבי ת"א ואת לא יודעת כלום בכדורגל

dikla222

New member
ואיך מחפשים את השחקנים?

ואני בן... אני משתמש בשם משתמש של אחותי והרכב וטקטיקה אני יכול להסתדר אבל זרים טובים אני לא מכיר כי עברתי מפיפ"א מנג'ר לפוטבול מנג'ר ות'אמת פוטבול הרבה יותר טוב!

dikla222

New member
הולך לי טוב לפי דעתכם בנתיים? והרכש

טוב? בנתיים הולך לי לא רע... קניתי את משה ביטון, עומר גולן, בן שושן,הולצמן וזהו לפי מה שאני זוכר... מכבי ת"א מקום ראשון עם חמש נקודות מחיפה בערך 14 משחקים או 15 אני בינואר. ועליתי לגביע אופ"א לבתים אני מקום רביעי עם 3 נקודות משלושה או ארבעה משחקים מקום ראשון ושני רומא ובולטון ומקום שלישי az. לוני מרוצה ממני ויש לי אפשרות של חוזה חדש... הוא הסכים להעלות לי את התקציב ל4 מיליון ולשפר לי את מתקן האימונים... ועליתי לגמר גביע הטוטו. מה אתם אומרים? שנה הבאה המטרה שלי לקחת את האליפות ולהגיע לבתים של ליגת האלופות. אני משחק 4-4-2 עם חצים למעלה עד הסוף של הקשרים בצדדים.

dikla222

New member
כן...

סיימתי את העונה עם אליפות ב11 הפרש הגעתי לגמר הגביע המדינה והטוטו והפסדתי בשניהם... אני מתכונן לעונה הבאה ולליגת האלופות ויש לי רק 2 מיליון ואתם ממליצים לי על שחקנים שעולים יקר... ניסיתי לקנות את עידן טל וקולאוטי אך הם עולים הרבה באיזה סיבוב אני מתחיל בליגת האלופות שני לא? את טריקה שחררתי ואת הצעירים (קיספירס דיין וכו...) ובלסיג קאקו אני מנסה למכור בזול כי הוא ניהיה אפס כי היית לו פציעה ארוכמה מאוד 8 חודשים!!! והוא עוד לא חזר מהפציעה... תציעו לי הצעות (הרכב טקטיקה ושחקנים בפחות ממיליון דולר לליגת האלופות בבקשה...) ובן שושן הולמן ומשה ביטון ועומר גולן תותחים את גולן קניתי בקצת לאחר שהוא כבש לי שלושער ובגללו יצאתי תיקו עם מכבי פ"ת. וכולם מרשימים חוץ מכמה שחקנים צעירים ולא כ"כ טובים... הולך טוב...?

dikla222

New member
קיבלתי את מילאן לסיבוב השלישי של

לגת האלופות ): אוףףףףףףףףף חשבתי שאולי תיהיה לי קבוצה שאפשר לעלות...

למעלה