עזרה בFinal Fantasy 10

narash124

New member
עזרה בFinal Fantasy 10 ../images/Emo101.gif

אני אמרתי לכם שאני קונה את האיקס בוקס אבל יום לפני שהאיש של ההזמנות יתקשר אלי אני מתעורר 12:00 בבוקר ומה אני רואה מול העיניים סוני 2 דוד שלי אמר שהוא לא משחק עם זה והביא לי אותו עוד באותו יום הלכתי לחנות וקניתי שלט נוסף וכרטיס זיכרון וראיתי עוד המון משחקים אז בררתי וראיתי תכתבה של Final Fantasy 10 ואמרו שם שחברת Square ביטלה את ההתפתחות אחרי הקרבות ולא הבנתי איך בדיוק עובד כל ה Sphere Grid מתקדמים בתכונות אחרי כל קרב או רק אחרי כמה קרבות הזכירו משהו עם לוח ענק ועיגולים בבקשה הסבירו גם עוד דברים חדשים על המשחק 250 שקלים לא הולכים ברגל
תודה מראש ניר מאיר

BiGuy3000

New member
זה ה-משחק...

אחד מהמשחקים הטובים ביותר כיום בז´אנר... המשחק מסובך, ומאוד עלילתי, אבל יש הסברים צעד-אחר-צעד על כל דבר שצריך ללמוד... אל תדאג. אני חדש בז´אנר הזה, ואני משחק בזה כמו מלך... רק תקרא את ההוראות שייתנו לך במהלך המשחק היטב, ואתה מסודר... שלך,

narash124

New member
אני חושב ../images/Emo3.gif

שמשהו צריך להסביר אין לי זמן לקרוא חוברת שלמה באנגלית ואני רוצה עוד תגובות אם זה שווה 250 שקלים וכמה בערך שעות משחק יקח לי לגמור אותו אני אוהב משחקים ארוכים מאוד תודה מראש ניר מאיר

BiGuy3000

New member
אוהוהו...

קודם כל, החוברת של המשחק היא חוברת מאוד דקה... ואתה בכלל לא צריך לקרוא אותה. ההסברים נעשים בזמן המשחק. יש גם TUTORIALS מיוחדים אם במקרה שכחת... בכל מקרה, אורך המשחק עולה על 24 שעות... זה משחק מאוד ארוך
מומלץ בחום
שווה את הכסף, בייחוד אם אתה חובב משחקי ROLE PLAYING... אתה אוהב משחקי ROLE PLAYING
שלך,

גיא טל

New member
24 שעות?? הגזמת!

המשחק לוקח מינימום 50 שעות, ויכול אף להגיע ל- 100 שעות אם אתה עושה גם sidequests...

BiGuy3000

New member
איך זה אפשרי../images/Emo35.gif

הגעתי לCALM LANDS ב22 שעות
איך זה אפשרי 50

SolidSnake

New member
הגעת כי שיחקת בפעם השניה,

אתה אפילו אמרת שהתחלת שוב. ה Calm Lands הוא בהחלט לא סוף המשחק, יש לך עוד הרבה זמן. זה היה אפשרי 50 שעות עם היית בודק קצת בצדדים ולא רק בשבילים של המשחק ומגלה איזורים סודיים וגם אם היית עושה את זה בפעם הראשונה.

BiGuy3000

New member
להיפך../images/Emo70.gif

קודם כל, התחלתי הרבה פעמים מההתחלה, בגלל שלא היה לי אז ממורי קארד... אז עד שקניתי הייתי משאיר את הPS2 דלוק בזמן שאני לא משחק... וכל פעם שהיה גיים אובר-מההתחלה
ואז, כשסוף סוף השגתי ממורי קארד, גיליתי שאני לא יכול להמשיך לשחק, כי עשיתי כמה דברים לא נכון... בכל מקרה, כמעט כל מה שעשיתי היה לחפש דברים סודיים... בינתיים, נראה לי שאני די קרוב לסוף... MT.GAZGAZET לא רחוקה, ואחריה... WELCOME TO ZANARKAND
זה סוף המשחק, לא

SolidSnake

New member
נו אז...

שיחקת הרבה פעמים עד לאותו מקום, אתה מצפה שבפעם ה5 תעשה את הכל בזמן קרוב למה שעשית בפעם הראשונה???????

narash124

New member
../images/Emo13.gifwow

אני מת על משחקי תפקידים אבל יסתכלתי בעוד תמונות ותגובת של אנשים על המשחק ואמרו שהקרב הוא מאוד דומה למשחקי הפוקמון למרות שאני אוהב את משחקי הפוקמון והם יד משעממים לקרת הסוף והקסמים הם הדברים הכי מטופשים במשחק אני חושב שאני קונה אותו ויהיה לי אותו עד יום שני אפילו פחות אני אומר לכם את תגובתי על המשחק בהמשך בנתיים אני רוצה שתגיבו על העיניין של הפוקמון והקסמים ולמי שיש אתרים עם סריטם של המשחק תודה מראש ניר מאיר

BiGuy3000

New member
לא ממש...

הממשק של הקרב מאוד פשוט... יש לך כמה אפשרויות (ATTACK, WHITE MAGIC, BLACK MAGIC,וכו´...), ואתה פשוט בוחר מה לעשות... יש גם OVERDRIVES, שזה אחד הדברים הכי מגניבים במשחק, וכאלה... יסבירו לך על כל דבר ודבר במה שאתה צריך לדעת על הקרב... בהצלחה

lay z boy

New member
עקיצר:

אם אתה אוהב משחקי rpg אז אני ממליץ לך על פינל פנטזי 10 משחק שכמעט לא נגמר, כל הזמן ממשיך וממשיך וזה משחק טוב. אם אתה אוהב לשבת ולחשוב קצת... אז הגעת למשחק הנכון

narash124

New member
אין לאף אחד../images/Emo4.gif

סרטים למשחק פינל פנטזי 10 אני חייב לראות אותם ודרך אגב אני הלכתי לברר כמה עולה המשחק המקום הכי זול שמצאתי היה ב 340 אבל יש לי הנחה בחנות הזאת ב14 אחוז אז זה יוצא ב 280 זה שווה לי כן או לא

BiGuy3000

New member
תאמין לי...

שווה כל שקל... אני אישית לא נתקלתי בסרטים, אבל מצאתי ה-ר-ב-ה תמונות... אם תרצה, רק תגיד... שלך,

למעלה