עזרה ב2פריסות...

עזרה ב2פריסות...../images/Emo20.gif

שלום לכל אנשי הפורום! יש כרגע שני נושאים שמעסיקים אותי במיוחד, והחלטתי לפתוח עליהם בקלפים לקבל קצת ייעוץ והכוונה. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת פרשנות לפריסות - השאלה הראשונה ששאלתי נוגעת לקבלה ללימודים גבוהים, שאלתי לגבי הלימודים שלי וזה מה שיצא- מה-השמש עליי-5 מטבעות לעשות-הכהנת הגדולה כדי להצליח-הכח בלימודים-הכהן הגדול סיכום-2 מוטות רציתי לדעת מהי המגמה הכללית, והאם יש משמעות לכך שבפריסה אחת הופיעו גם הכהן וגם הכהנת? השאלה השנייה ששאלתי הייתה בנוגע לבחור שהתחלתי איתו קשר אבל אני לא יודעת לאן הוא יוביל. הוא צעיר ממני ומסלולי החיים שלנו די שונים ובכל זאת אנחנו מסתדרים מצויין. מה-6 גביעים עליי-3 גביעים לעשות-נסיך המטבעות בקשר לX-הקוסם סיכום-אביר הגביעים תודה מראש למפרשים!!!! שבת שלום!

אתייחס לפריסה השניה וקודם כל..

עליך לפנות למדור שואלים את הקלפים. בראש הדף תמצאי את הכניסה לשם. אבל בכל זאת מכיוון ששאלת: רואים שאת מבוגרת ממנו. אינני יודעת בכמה שנים בדיוק, אבל את חוגגת איתווהפריסה באמת מלאת רגש. ואם הוא הקוסם שלך אז מה יש כאן לשאול?השגת את האביר על הסוס הלבן...ומה חשוב יותר מזה? נסיך המטבעות אומר שאין לך מה למהר לשום מקום... ביי ושבתשלום, קרן אור.

למעלה