עזרה ב VB דחוף ותודה

עזרה ב VB דחוף ותודה

יש לי SHAPE מסויים ואני רוצה שאותו SHAPE בגודל שלו נגיד שנתתי לו אורך ורוחב מסויימים,יועתק לתוך תמונה (PICTURE) ??? ואני רוצה שיהיה ממוקם בדיוק איפה שהוא נמצא מעל לתמונה,ז``א אם אני מזיז אותו ימינה אני רוצה שיודפס אותו SHAPE על התמונה במקום הנכון תודה .

mich

New member
השאלה שלך ממש לא ברורה, אבל

ממה שכו הצלחתי להבין, אתה יכול לשים shape בתוך הpicture, אם לא אמורים לראות את זה בשלב זה, אז תעשה visable=false, כשיצטרכו לראות אותו תן לו את הגודל של הshape השני וvisble=true מקווה שזה עוזר, מיכל

היי מיכל,אז ככה

יש לי SHAPE מסויים ואני רוצה שכל פעם בלחיצה על פקודה שהשייפ איך שהוא יצוייר על תמונה PICTURE1 ולא הוא עצמו אלא ציור אחר ז``א הוא לא נמצא בתוך התמונה ,האם זה אפשרי? תודה

ממה שהצלחתי להבין

ניתן לשנות גודל של עיגול(ובכלל-צורה) - וכמובן את מקומו - באמצעות השיטות LEFT,TOP וכמובן WIDTH ו- HEIGHT. זה לא כ``כ מסובך - קח את אותם הנתונים של התמונה שלך - לדוגמא: SHAPE1.HEIGHT=IMAGE1.HEIGHT וכן הלאה... אל תשכח לשים את התמונה מתחת ( עכבר ימני על האובייקט -> ואז בחר SEND TO BACK ) כך שהתמונה לא תכסה על העיגול. זה כמובן יניח את העיגול על התמונה בטופס ולא על הקובץ עצמו... אם תרצה להכניס עיגול לתמונה זה טיפה יותר מסובך- (עיבוד תמונה)- אבל אפשרי ב- VB .אם תצטרך עזרה תוכל למצוא אותי כאן.

למעלה