עזרה ב-resolving DNS

Taltul74

New member
עזרה ב-resolving DNS

הי, יש לי אתר של חברת ביטוח שלא מצליחים לצאת אליה בחברה שלנו. דיברתי עם אנשי התמיכה של החברה והם נתנו לי את הכתובת ip של האתר. אם אני כותבת את הכתובת ip בחלון אקספלורר אני מגיעה לאתר, אם אני מנסה דרך שם www אני לא מצליחה לצאת. תיארתי לעצמי שהבעיה היא בשרת DNS שלי. הגדרתי new zone בשרת אם השם אתר והכתובת אך זה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה

באנופי

New member
ת:

לבוא ולהניח שיש רשומה בשם WWW ב- DNS שלהם היא לא כל כך נכונה. תבדוק דרך nslookup או ping -a לראות איזה שם נותנת לך הכתובת ולנסות לגלוש אל הכתובת הזאת בלי תוספות.. תוכל לכתוב כאן את הכתובת IP?

antidot

New member
------->

1) תמחקי את הzone שיצרת - לא את מנהלת אותו ולכן הוא לא אמור להיות רשום תחת DNS שלך. 2) אני לא יודע איך מוגדרים שרתי DNS באירגון שלך. האם התחנות פונות לDNS פנימי בו מוגדרים FORWARDERS לDNS-ים של ISP ? כי ייתכן מצב שהDNS של הספק לא מעודכן. דברים לבדוק: - לבצע ניקיון של cache בשרת DNS פנימי - לשנות שמנית forwarders כך שיפנו לשרתי DNS אחרים - בעזרת nslookup במצב debug לנסות לאתר את מקור הבעיה:
C:\>nslookup Default Server: descartes.antid0t.net Address: 192.168.0.101 > set d2 > www.domain.com​

למעלה