עזרה ב- quickoffice

מולי1

New member
עזרה ב- quickoffice

אולי למשהו הפתרונות. הורדתי את הDEMO של התוכנה והיא נפתחת והכול. אולם, לא נותנת לי להוריד לפתוח מסמכים. מופיעה הודעה על פעולה לא חוקית.

אני שוב שולח אותך...

לדיסק שקיבלת עם קניית המכשיר.. יש שם Documents To Go והוא מעולה בשביל מסמכי אופיס. אם אני "מנדנד" עם הדיסק ובכלל אין לך אותו , כתוב לי שאדע להפסיק...

מולי1

New member
דיסק לפאלם

אם אתה מתכוון לדיסק שקבלתי עם הפאלם וכתוב עליו פאלם- אז יש לי אותו. כמו כן איתו התקנתי את התוכנה המקבילה על המחשב.

eligrt

New member
אמנון, אמנם אתה ממליץ אבל...

תקן אותי אם אני טועה, ל DOC TO GO יש בעיה עם עברית ? ל DOC TO GO אין תוכנה לגרפים (כמו Qchart) ממתין לתגובה...

לא ידוע לי....

אני משתמש בה והיא עובדת יפה מאד . יש לי אופיס 97 ולא מצאתי שום בעיה . אני חייב לציין שאני מוריד קבצים אדירים של 1.5M (הם הופכים ל 105k ) ואני רואה מצויין ומדפדף וממש נהנה מהתוצאה כולל בעברית. אגב, אני מקפיד להשתמש בכל הקבצים שלי בפונט Tahoma שמצאתי שהנראה הכי טוב בכל מיני תוכנות כולל כשהופכים אותו ל HTML או שמעתיקים חלק ממסמך לאימייל.

אורי ג.

New member
יש בעיה עם תוכנה זו ואופיס 97 עברי

יש באג ידוע שלא מאפשר לעבוד עם QuickWord על גבי אופיס 97 עברי. באופיס 2000 עובד מצויין. נכתב כאן לפני כמה ימים שיש פתרון לבעיה אבל לא היה כתוב מה הפתרון... בעקרון, לטעמי תוכנה זו טובה יותר מ - Doc2Go אבל זה כבר עניין של טעם. אורי

eligrt

New member
אמנון, אתה ? ../images/Emo10.gif

תסתכל על הודעה אחת לפני הקודמת (לגבי ההערה שלי על ה Doc To Go ) בעייתית עם עברית ?

eligrt

New member
אופס... לא ראיתי שענית ...

יש לי בעיה שכשאני מסנכרן את הקבצים, בקבצים של הפאלם "מתחרבשת" העברית והופכת לסימני שאלה... מה אתה אומר Tahoma יפתור זאת ?

למעלה