עזרה ב kerio

myofer

New member
עזרה ב kerio

יש לי win 2k התקנתי kerio ויש לי שני בעיות. 1) פתאום אני לא מצליח להתחבר לוואלה רדיו(הצלחתי קודם עם kerio). החלון נפתח אבל, הוא נתקע בbuffering 0% . אני עובר על קובץ הלוג ולא מוצא מה עוצר את הרדיו. 2) בקובץ הלוג נתקלתי בשורות date , Rule 'packet to unopen port recieved' in TCP , Address , owner אין לי RULE כזה, מה זה ?

uzi2

Active member
וכאשר אתה שם את Kerio ב- disable

זה עובד בסדר? אם כאשר Kerio במצב disable זה כן עובד, אבל כאשר הוא enable זה לא עובד, אז נא לפרט האם אתה מחובר דרך רשת, או ישירות לאינטרנט, וכן איזה חיבור יש לך (ואם מודם ADSL או כבלים אז נא לציין איזה מודם במדוייק). לגבי הודעת הלוג, לא אמור להיות חוק לגבי תקשורות לפורטים סגורים. ממילא הפורט סגור, ולכן הפיירוול לא יגיב אל נסיון התקשורת. הפורט סגור - באופן תקין פירושו ששום תוכנה לא מאזינה לתקשורות מהסוג המדובר בפורט הנ"ל.

myofer

New member
אז למה מצויין Recieved

אני מחובר ב ADSL עם כרטיס רשת. לגבי הפורט הסגור, מצויין בקובץ הלוג Recieved כלומר למרות שהפורט לא פתוח הפקט התקבל. לא ניסיתי ב disable כי זו לא הפעם הראשונה ש kerio חוסם את הרדיו (גם zonealarm חסם לי) אז אני מניח שזה זה. אבל אני ינסה יותר מאוחר.

uzi2

Active member
בפיירוול אישי

מכיוון שפיירוול אישי הוא תוכנה שרצה על המחשב, כל התקשורות מגיעות עד אליה ומתקבלות בתוכנה, ונחסמות רק בתוכנה. לכן גם תקשורות שנחסמות הן עדיין Received.

myofer

New member
תסלח לי שאני מקשה ../images/Emo88.gif../images/Emo163.gif אבל

איך אני מבדיל בין אילו שנחסמו לאלו שעברו אם כולם Recieved

uzi2

Active member
בלוג, מצד שמאל

יש לך אייקון קטן. V בצבע ירוק פירושו התקשורת אושרה ועברה, X בצבע אדום פירושו שהתקשורת נחסמה. בהמשך הרשומה, גם רשום במפורש permitted או blocked.

myofer

New member
אתה צודק, אי דיוק שלי. אבל

אם נחזור לבעיה, אז מצויין Permited באותם שורות.

uzi2

Active member
אתה בטח משתמש במחשב כ- gateway

במקרה כזה, הוא מאפשר תקשורות כאלו, כי יתכן שפורטים שמוקצים למחשב הלקוח נראים לו סגורים אבל הם לא.

למעלה