עזרה ב CARAVAN...

עזרה ב CARAVAN...

אני לא ממש מכיר אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי? איך זה CARAVAN? אפשר לקרוא לזה פרוג? אלבומים מומלצים?

M e n s R e a

New member
אם הם פרוג, יעזרו לך פה

פשוט שני המומחים לזה פה חורשים למבחנים כאילו אין מחר. למרות שיש בעצם מחר. הבעיה היא, שיש בו מבחן

WeHaveExplosive

New member
אולי בפורום אגדות רוק או בפורום רוק מתקדם

יעזרו לך יותר, תנסה שם.

fire witch

New member
משעממים ? הא ?

חבוב , אל תשמיץ ! קרוואן להקה מעולה רק שצריך לגשת אליהם בצורה מסוימת

epitaph

New member
כן, אפשר לקרוא להם פרוג.

קנטרברי ליתר דיוק אבל מכניסים את כל התחום הזה תחת פרוג לרוב. אחלה להקה, אל תקשיב לכל המלעיזים למינהם. לגבי המלצות לאלבומים, יש לי כמה וכמה המלצות בשבילך, בדרך הכלל הקלאסי להתחיל איתו זה In The Land of Grey and Pink (שהוא גם האהוב על רוב הפרוגרים בד"כ), כמו כן לדעתי שווה ביותר לבדוק את Waterloo Lily ואת האלבום בעל השם הקצר If I Could Do It All Over Again, I'd Do It All Over You. אם אתה גם בעסק של פסיכאדליה אז הייתי ממליץ גם על האלבום הראשון שלהם שנקרא בפשטות Caravan שהוא אחלה אלבום פסיכדאליה אבל מן הסתם שונה ממה שהם עשו בהמשך הדרך וככה בעצם המלצתי לך על סדרה של אלבומים, ארבעת הראשונים של קראוון ליתר דיוק). יש גם הופעות חיות טובות, המוכרת והאהובה עליי מכולן היא Live at Fairfield Halls 1974, הופעה באמת מעולה שמגיעה לשיא עם הביצוע הכי טוב שתשמע לשיר For Richard (השם של השיר במקור ארוך בהרבה). יש גם הופעה סבירה מהתקופה האחרונה שנקראת פשוט Caravan in Concert בהוצאת Classic Rock Productions, לרוב הייתי ממליץ להימע מלהתעסק עם מוצרים שחברת ההפקות הזו מוציאה אבל כאן דווקא מדובר בהוצאה טובה ויחסית זולה (מה שכן, לא מומלצת גירסת הדיוידי כי קראוון לא ממש נותנים שואו בהופעה, העיקר זה המוזיקה).

fire witch

New member
אני רוצה לחזק את דבריו : הוא צודק

ארבעת האלבומים הראשונים שעדי ציין הם האהובים עליי שלהם ואני אישית חושבת שהם מעולים

למעלה