עזרה ב-ACID PRO

top dog

New member
עזרה ב-ACID PRO

יש לי מחשב פנטיום 3 866 אני לא יודע מה תוכנת אסיד פרו דורשת אבל כשהביט מוכן באסיד אני מקליט את עצמי בערוץ אחר וכשאני בא לשמוע באיזשהו שלב זה קופץ ומאבד את הקצב. אולי הבעיה בתוכנה כי היא לא מקורית וגם לא דמו כי יש לי את הקראק.. מה הבעיה? בתוכנה או במחשב? ואם יש לכם המלצה על תוכנת עריכה אחרת חוץ מקיובייס המעצבנת אני אשמח לשמוע תודה...

BiG D

New member
בתוכנה

יש לי תוכנה מקורית אמנם לא אסיד פרו אבל גמכן אסיד... acid style ליתר דיוק וגם אצלי יש בעייה כזאת אבל מה הבעיה, תקליט דרך כל תוכנת הקלטה אחרת ותוסיף כערוץ נפרד.

Little D

New member
תנסה

באסיד לשים את הערוץ שאתה מקליט עליו את הקול שלך בחלק התחתון של המסך של התוכנה. גם לי היה את הבעיה הזאת וככה פתרתי את זה. חוצמזה תנסה לעסות ביט ב CUBASE ויש שם אופציית הקלטה.

top dog

New member
תסבירו לי....

מה זאת אומרת לשים את הערוץ בסוף? הרי הוא שם אותו אוטומטית בסוף אם אתה מקליט את עצמך בסוף... ובקשר להודעה השניה . אני הרי צריך לשמוע את הביט כדי להקליט את עצמי אז איך אני אקליט בתוכנה אחרת ואדביק באסיד? אפשר גם לשמוע את האסיד ובאותו זמן להקליט בתוכנה אחרת? ואם כן אז איזה? תודה שעזרתם לי.

da^Lord

New member
גם לי יש את הבעיה הזו

אולי זה בעיה בזכרון, לא יודע. מה שאני עושה זה מקליט בקטעים קצרים. ככה אין קפיצות. ולא מתחיל כל פעם מההצחלה. כשהשיר מתנגן מההתחלה עד הסוף אז יש קפיצות. אבל זה לא באמת פתרון. אולי כדאי לרדת לאסיד 2.

BiG D

New member
בטח שאפשר

לטעון בכל תוכנת השמעה שיש אם זה ווינאמפ/אסיד/ווינדוס מדייה פלייר את האינסטרומנטל או הביט הרצוי, לחבר מיקרופון, לנגן את האינסטרומנטל, ולהקליט רק מהערוץ של ה MICROPHONE ולא מ ה MIXED OUTPUT. בשביל לבחור ערוץ הקלטה, אם אפשרות כזו לא קיימת בתוכנת ההקלטה, לוחצים דאבל קליק על הרמקול הקטן הצהוב למטה (VOLUME CONTROLER), נכנסים לOPTIONS PROPERTIES מסמנים RECORDING מסמנים את הערוצים האפשריים הרצויים, לוחצים OK ואז מסמנים ב SELECT את הערוץ הרצוי, במקרה שלנו - MICROPHONE ולמי שיש ווינדוס בעברית.. תרגמו לבד :)

top dog

New member
תודה אני אנסה

אני אנסה את התדריך טיסה שנתת לי פה חחחחח תודה................................

למעלה