עזרה ב-3ds max !!!

webmasterN

New member
עזרה ב-3ds max !!!

ייצרתי איכשהוא ריבוע שכשאני מסמן אותו הוא מסומן בצורה עקומה. ייצרתי אותו בטעות אין לי מושג איך, למרות שאני יכול לייצור אחד חדש הייתי רוצה לדעת איפה טעיתי ואיך לתקן זאת (ליישר אותו) למטרת ידע. מצ"ב תמונה, הריבוע הימני הוא הבעייתי (שמים לב לסלקשן הלבן?) תודה מראש.

ejay

New member
הניחוש שלי הוא

שביצעת בטעות Group לקוביה. בחר אותה ובדוק אם האפשרות ungroup מסומנת בתפריט, או אם השם שמופיע בחלון הבחירה הוא group01 במקום box01

webmasterN

New member
לא לא

זה cube רגיל (רשום) וזה לא בגרופ. אני מעלה את הקובץ אני מקווה שיעלה. תשתמש ב-winfile בתיקיית ווינדוס, ושנה את שמו של הקובץ הנ"ל מ-COPYOF~1.swf ל-COPYOF~1.zip.

ejay

New member
אז הניחוש הנוכחי שלי הוא

שסובבת את האובייקט כשהיית במוד sub-object ..כלומר בחרת את כל הורטקסים שלו או הפאות שלו, ואז ביצעת את הסיבוב, להבדיל מבחירה רגילה של האובייקט וביצוע הטרספורמציה עליו.

preacher

New member
בדיוק. וכדי לתקן את זה:

סובב את הצורה עד שהפאות של הריבוע יתישרו עם העולם. מה שאתה קורא לו SELECTION - הקווים הלבנים - נקרא bounding box. אז אחרי הסיבוב הצורה מיושרת אבל ה-BOUNDING BOX עדיין לא ישר עם העולם. עכשיו תעבור ל-UTILITIES, תבחר יוטיליטי בשם reset x-form, בחר את האובייקט ותפעיל. תחזור לרשימת המודיפיירים ותראה שיש מודיפייר X-FORM על האובייקט. בצע לו COLLAPSE והעניין תוקן. שים לב שאם עשית לאובייקט MIRROR מתישהו ובצעת X-FORM כל הנורמלים שלו יתהפכו.

webmasterN

New member
מעולה !!

תודה רבה, עשית כל מה שאמרת ועכשיו זה בסדר. שוב תודה.

למעלה