עזרה ב 2 בעיות מציקות...?
|עזר

yaniv22

New member
עזרה ב 2 בעיות מציקות...? ../images/Emo104.gif|עזר

בעיה ראשונה היא שכשאני מדליק את המחשב והווינדוס xp עולה מופיעה לי שגיאה (תמונה מס 1)... מה זה ומה עליי לעשות? בעיה שנייה היא שכשאני רוצה להתקין משהו למחשב (לא בכל ההתקנות זה קורה) אז מופיעה לי הודעת שגיאה (תמונה 2) ואי אפשר להתקין את התוכנה ... מה עליי לעשות ? תודה מראש...

שלום יניב! פיתרון לבעיה מספר 2 ב-xp

היי האמת היא שהבעיה הזאת גם קרתה לי. אם אני לא טועה, זה בעיה עם תוכנות dos (ככה לפחות לי זה קרה.. כשהפעלתי תוכנות של dos). יש מדריך ארוך ובאנגלית אבל אני אתן לך פיתרון קצר. תיכנס ל- notepad(התחל=>הפעלה=>notepad או start=>run=>notepad). תכתוב שם כך:
@echo off lh %SYSTEMROOT%\system32\mscdexnt.exe lh %SYSTEMROOT%\system32\redir lh %SYSTEMROOT%\system32\dosx SET BLASTER=A220 I5 D1 P330 T3​
לסיום, לחץ על קובץ=>שמור בשם (או file=>save as) ותשמור אותו בשם: autoexec.nt לא משנה היכן תשמור אותו(אתה יכול לשמור ישר בסיסטם 32) אבל אחר כך חשוב שתעביר אותו ל-c/windows/system 32. אם אין לך xp אז אני מצטער אני לא יודע... מקווה שעזרתי

kingkung2002

New member
דבר ראשון

תבדוק בMSCONFIG תחת STARTUP יש לך שם את השורה הבעייתית הזו תסיר את הוי ממנה. לגבי הבעיה השניה תעדכן את תוכנת האנטי וירוס ותבצע סריקה מלאה

למעלה