עזרה ב.. "נשים ברוק"

ולל ולל ולל

פי ג'יי הארווי קים דיל (הבאסיסטית של הפיקסיז והסולנית של הברידרס) קים גורדון (סוניק יות') ג'ניפר צ'ארלס (לובאג'), לא הכי רוק, אלא טריפ הופ, אבל היא מגניבה ויש לה קול אלוהי. ג'ניס ג'ופלין גרייס סילק (ג'פרסון איירפליין) דארסי שהייתה פעם הבאסיסטית של הסמאשינג פאמפקינס פאטי סמית' ישנה את הבאסיסטית של A perfect Circle ענבל פרלמוטר טורי איימוס (לא יודעת כמה רוק היא, היא יותר לכיוון האלטרנטיבי אבל נכתוב אותה בכל מקרה כי יש לה כמה שירים טובים) וזהו, אני לא הכי טובה בזה.

exterior

New member
אומנם patti smith לא משנות ה- 90

אבל היא ענקית. מהנשים הראשונות (והיחידות?) של הפאנק. horses- אלבום מדהים (1975). ואם כבר בעבר עסקינן; אז יש את ג'ניס גו'פלין (בלוז-רוק), ואת מריאן פייתפול הגדולה, ואת פיונה אפל ופי ג'יי הרווי (שנות ה-90) שהן מעולות.

צודקת, אבל שווה להזכיר אותה ;)

לא יודעת אם היחידה אבל היא בהחלט בין היחידות שיצא לי לשמוע עושות פאנק. וכן בהחלט אלבום מעולה
פ'יונה אפל גדולה. יש לה קול מעולה. הלוואי עליי.

Francesco Totti

New member
פאטי סמית' היא הראשונה שעשתה פאנק

אבל לא היחידה. בתחילת הניינטיז הייתה סצינת פאנק פמיניסטי שנקראה Riot Grrrl. הלהקות המובילות היו: Bikini Kill Babes in Toyland Seven Year Bitch Bratmobile Sleater-Kinney Team Dresch L7 Huggy Bear ו-Heavens to Betsy רובן עשו אחלה פאנק, בעיקר ביקיני קיל (הסולנית קת'לין האנה הקימה לאחר פירוקם את הרכב האלקטרו-פאנק Le Tigre, גם הרכב מומלץ) וסליטר-קיני, אבל אין ספק שהסנדקית של הפאנקיסטיות היא פאטי סמית'.

Sum41xGiRL

New member
ריוט גרררל זה טוב

ביקיני קיל זה רע, גם בייבס אין דה טוילנד.. בלDeadline ול-vice squad יש סולניות!

zoe80

New member
Patti Smith פשוט ענקית. הלוואי

והיו עוד נשים כמוה בפאנק. היא הגברת הראשונה של הפאנק מבחינת הזמן, הביצוע והאיכות (כיוון שאף אחת אחריה לא התקרבה לקרסוליים שלה בכלל). חבל. צריך יותר נשים בפאנק, וברוק בכלל.

שירלי*

ויש גם את הסולנית של נייטוויש.. אישית אני לא אוהבת אבל ביקשו שמות אז... גם אנוק אם לא הזכירו אותה.. וזהו.. את השאר הזכירו..

Sum41xGiRL

New member
The Donnas

גם כוסיות וגם עושות ROCK N ROLL מצויייןןןןןןןןןןןן לא יאמן כמה הן טובות.. חבר'ה, לכוון שעונים בעוד כ-19 דקות יש בYES 2 "שרק 2", זה גדול!! בלי שום קשר יש שם קטע שבו יש קאבר ל"EVER FALLEN INLOVE?" של ה-BUZZCOCKS

למעלה