תעזרו לי בנתיים בשלוש שאלות ואז אנסה להתחיל אותו בכלל הוא מה זה נראה לי מסובך.... 1)הולך(4,2,2,4,2) 2)פסוק תלמודי אודות שני טיפשים הגרים זה ליד זה (5,4,4,3) 3)הנבלה תישאר בגדר תכנון בלבד(4,2,3,4)
שי אלי חיננית מה קרה לכם ? הפכתם לנטו להיות תשבצי טריוויה ? פעם היינו נכנסים גם להגיון זה נגמר או משהו כזה ? אני קולטת את כולם פתאום תקועים עם אנציקלופדיות לי אין אף אחת
מגיעים יותר חובבי ההיגיון או "ההגיוניים" כמו שחיננית קוראת להם. ואגב, לא חייבים אנציקלופדיות בימינו בשביל לפתור חידות טריויה. אפשר גם לחפש ברשת - היא מ-ל-א-ה מידע מעניין ומרתק, ואני -לפחות- מאוד נהנית לחפש בה תשובות לכל מיני שאלות... בכל אופן יש פה גם כאלה וגם כאלה והכוונה היא לא חס וחלילה לקפח אותכם אוהבי חידות ההגיון
מה נשמע יקירתי חבל להתרגז נכון שנחתו אצלנו כמה אנשי טריוויה מצטיינים. אבל זה לא על חשבון ההגיון.להיפך- ככה הפורום מלא מבוקר ועד אישון לייל ויש אקשן חיובי . אצלנו -ההפך מדרכו של עולם ,בלילה עם השקיעה עולה מפלס ההגיון.. מגיעים אנשי התשבצים השנונים...לא שאנשי הטריוויה פחות , לא להיפגע לי חברים א ני גאה בכולם כי כולם נהדרים. האידיאל שלי ,עננת חביבה ,יהיה---- שכוללללללנו נהנה מ2 העולמות ----הטריוויה וההגיון, כפי שאני כבר נהנית כחובבת שניהם . ולכן משתלבת הן ביום ובן בלילה ,ההפך מהכתוב -לא ביום ולא בלילה . בסופו של דבר ,כמו כל דבר בטבע יש הומאוסטאזיס ,ויש מה שנקרא מעין ויסות שגורם לאיזון שטוב יהיה לכולם. צריך רק לשמור על גישה חיובית בבחינת- איך אומרים הבריטים- /THINK POSITIVE AND THE WORLD IS YOURS .
גם אני תקועה עם אותו תשבץ. אלי, אם אתה כבר כזה ג´נטלמן וכל מי שיש לו רעיון: 1. טורקמדה אסר זאת בחלק מספרד (10) 2. רוח עקיףה (5) 3. לפילגש יש מכונית "מזוינת" (8)