עזרה בתרגום

El Caballo

New member
עזרה בתרגום

אני צריך עזרה בלתרגם את זה לערבית... Persecuted by Islam: Israel, Yemen The Jews of Yemen: "The Jewish community dates back to pre Islamic times and estimates as to its numbers vary from forty to sixty thousand souls. These Jews, are deprived of all civil rights, while there is in force a monstrous decree that all orphans who are minors become wards of the Imam, and must adopt Islam, a decree which in recent years has been enforced more rigorously than previously." - Sir John Hope Simpson in his investiagtion on the 1929 massacres on Jews in Palestine. תודה מראש.

עם כל הכבוד(וכמה כבוד כבר יש לי../images/Emo3.gif)

יכלת לפחות להעביר את זה לעברית...אבל לצפות ממני לתרגם מאנגלית לערבית?...נננ...
אולי קיימים אנשים יותר נחמדים בעולם ממני.

El Caballo

New member
עזרה בבקשה - בעברית.

לא חשבתי שהמעבר מאנגלית לעברית יהיה המחסום... הנה מתורגם לעברית - אודה מראש למי שיתרגם לערבית. נרדף על ידי האיסלאם: ישראל, תימן היהודים של תימן: "הקהילה היהודית מקורה בזמנים פרה-איסלאמיים והיא מוערכת בגודלה במספרים הנעים בין ארבעים לשישים אלף נפשות. יהודים אלה, משוללים מכל זכויות אזרחיות, כאשר קיים צו מפלצתי לפיו כל היתומים שהם קטינים יהפכו לבני חסות של האימאם והם חייבים לאמץ את האיסלאם, צו שבשנים האחרונות נאכף ביתר שאת מאשר מקודם" - סיר ג'ון הופ סימפסון, במסמך חקירתו את הטבח שנעשה ביהודים בפלסטין ב- 1929.

El Caballo

New member
כן.. אני עדיין ממתין

אין בחומר בכדי התקפה על ערבים אלא על איסלמיזם דורסני (שהוא גרוע בערך כמו משיחיזם יהודי) ולא ברורה לי ההמנעות של הפורום ממתן עזרה.

jango99

New member
תרגום מתוכנה של גוגל (בלי אחריות)

اضطهاد الاسلام : اسرائيل واليمن يهود اليمن : "الطاءفه اليهودية تعود الى ما قبل الاسلامية وتقديرات لاعداد تتراوح بين اربعين الى ستين تو وساند نسمة. هؤلاء اليهود ، محرومون من كل الحقوق المدنيه وطنيا جنيه توجد في قوة اي خطأ مرسوما كل من الايتام القصر أصبح صايه الأمام ، ان اعتماد الاسلام مرسوم في السنوات الاخيرة لم تنفذ بصرامه اكثر من ذي قبل. " السير جون سيمبسون امله في ينفيستياغوسي في عام 1929 مذابح اليهود في فلسطين

למעלה