עזרה בתרגום

gwizard

New member
צורות אלהות

כמו שתרגמתי את though forms כצורות מחשבה.

אני לא בטוח

אבל נראה לי שהמילה אווטאר מספיק נפוצה כדי להשתמש בה בארץ. רוב האנשים יבינו אותך (אני חושב).

gwizard

New member
אמממ

אווטר - המשמעות היא אחרת לגמרי ממה שאורי התכוון (לפחות נראה לי שזה מה שהוא התכוון).

יכול להיות

אבל בכלליות המונח אווטר הוא מאד גמיש ומדביקים אותו להרבה תופעות. אם הוא דיבר על זה: http://home.earthlink.net/~lyam/GodformsOfHighMagic.htm אז אווטר דווקא נראה לי כאפשרות. אם הוא דיבר על פנים שונים לאלוהות אז אפשר פשוט להשתמש בביטוי: פני האלוהות. זה נושא שפחות התעניינתי בו אבל דווקא נשמע לי תרגום הגיוני.

Diableror

New member
אמממ

אם אני זוכר נכון,אווטר(או אווטרה) היא ישות הלקוחה מהמיתולוגיה ההינדית,או מאחת מהמיתוסים של תרבויות המזרחק הרחוק.רוב הgod forms בשחר הזהב,אם לא כולם,לקוחות מהמיתולוגיה המצרית.זה יכול לבלבל טיפה. צורות אלוהות או תצורות אלוהות בנתיים נשמע לי התרגום הכי נכון ומדויק. נ.ב יש שני אורי בקהילה שאני יודע עליהם-אחד אורי רז ואחד "טונטי".אני לא אורי,אני אור :) תודה לכל העוזרים,הצעות נוספות יתקבלו בברכה. Diableror

זה אומנם נכון

אבל מתוארות גם "GOD FORMS" של מרקורי ואלי כוכבים אחרים. אלי כוכבים מקורם גם כן במיתולוגיה ההינדית. הרבה מאד פעמים ההשראה היתה ממקום אחד אבל הידע עצמו ממקום אחר. לדוגמא: ההרמטיזם טוען כי האלכימיה שלו קמה בהשראת מצרים העתיקה. למעשה לא הצלחתי למצוא כמעט שום דבר באלכימיה ההרמטית שאינו מבוסס על האלכימיה הוודית. למה? כי האלכימיה של מצריים העתיקה נכחדה והאלכימיה האירופאית הגיע עם הסוחרים הערבים מהמזרח. לכן בימינו זה כבר לא ממש משנה, כל שכן שהמילה אווטר תפסה משמעות נפוצה למדי.

gwizard

New member
מעניין

השם שלך זה אור והניק שלך זה שטניקו ? אתה לא מזל מאוזניים במקרה ?

Diableror

New member
שטינקו?

(מצטער,לא הבנתי את הבדיחה,אם זו הייתה בדיחה
) Diableror

Diableror

New member
אני לא ..

ורק עכשיו אני קולט שהתכוונת ל"שטן-ניקו",ולא קיצור מוזר של "שטינקר". אגב,אני מזל עקרב(ועקרבים שולטים
) Diableror

למעלה