עזרה בתרגום

עזרה בתרגום

להלן תרגיל בשפת פסקל. האם יש מישהו שיכול לעזור לי לתרגם אותו לשפת סי? read(dist); if((dist>10)and(dist<11))then write('The ball entered.') else write('The ball hasn't entered. You missed by ',abs(dist-10.5),'m.');

pertal

New member
חחחחח אבל הנה

#include <stdio.h> int main() { int dist; printf("dist:"); scanf("%d", &dist); if(dist>10 && dist<11) {אתה בטוח שזה לא אמור להיות or??{ } printf("the ball was entered"); { else { printf("the ball hasnt entered,you missed by %d m", abs(dist-10.5)); } return(0); } אממממ אני די בטוח שאף פעם לא השתמשתי ב abs ב c וגם לא בטוח שזה השם של הפוקנציה אבל תנסה להכליל את math.h.......

vinney

Well-known member
ככה לא מלמדים ילדים טיפשים !

וabs בmath.h או stdlib.h. ובן אדם נורמלי לא היה קורא לפונקציה בשביל פעולה כה זעומה
(נו שוין, היא בטח ממומשת כמקרו ממילא)

תשמע ויני..

זה כנראה אחד הביקורים האחרונים שלי בפורום עד שאני אצטרך עזרה.. אני רק אגיד לך שאם אתה לא רוצה לעזור, תסתום את הפה! מה זה "ככה לא מלמדים ילדים טיפשים"??? איך אתה מעז לקרוא לי טיפש? אתה מכיר אותי בכלל?? בכל מקרה, תודה לעוזר, וויני רק לידע כללי, חבר שלי ביקש שאני אעזור לו בזה.. הוא לומד בבית ספר אחר, והם לומדים פסקל והאינטרנט שלו לא עובד.. אז עזרתי לו.. בניגוד אליך ויני.

vinney

Well-known member
פעם הבאה אל תטרח לבוא

חבר שלך שלא מסוגל לעשות שיעורי בית, אולי לא כדאי לו לבחור במקצוע הזה? אחרי הכל, זה לא מקצוע חובה. ומה לעשות, שאלות ששאלת לא מראות על רמת יכולת גבוהה, בן אדם עם פוטנציאל גדול מ0 היה מנסה לפחות קצת, טיפה'לה, מעט מאוד, אבל מנסה לעשות לבד, לפני שיבוא בשיא חוצפתו ויבקש "תעשו לי שיעורי בית כי לא בא לי", ולא משנה אם זה אתה או החבר שלך.

למעלה