עזרה בתרגום משפט

חן 1111

Active member
אם כי לא באופן שהוא ללא ספק קיווה

לו. אולי צריך לסגנן את זה למשל: אם כי לא באופן שהוא ללא ספק קיווה ש... יקרה ???

Rock n Sock

New member
עוד עזרה בבקשה, אתם גדולים.

'who had begun showing his not so platonic affection for the 'Bad Guy תודה מראש.

Boojie

New member
שהחל להפגין את חיבתו הלא כל כך

אפלטונית (או הלא ממש אפלטונית) כלפי ה'רע'.

Rock n Sock

New member
חברים, שוב תודה על העזרה. הנה עוד

משפט שאני צריך עזרה בו, ואני אשמח אם תעזרו לי. Which reason stands to reason that he would lift a finisher from the World´s Most Dangerous Man תודה מראש.

Rock n Sock

New member
שוב סליחה על ההקפצה

פשוט מה שרשמתי לא הספיק כדי להקפיץ אותה אז הנה. תודה מראש למי שיענה.

חצי מנה בלבד

החלק הראשון אומר, "איזו סיבה הגיונית יכולה להיות לכך ש-" לגבי החצי השני - אין לי שמץ. הקטע של האדם הכי מסוכן בעולם זה תחרות, כינוי של מישהו, או מה? מאת האדם הכי מבולבל בעולם

Boojie

New member
לפי הקפיטלז (הרישיות?),

אני מנחשת ש-the World's Most Dangerous Man זה תוכנית טלוויזיה (ריאליטי או תוכנית תחרותית או משהו כזה), או שם פרודי לתוכנית כזאת, והמשפט אומר משהו כמו (בתרגום חופשי מאד!): "אין תמה, אם כן, שהוא הלך ובחר מישהו משלב הגמר של האיש המסוכן בעולם". אי אפשר לדעת יותר מזה בלי הקשר, קצת מהטקסט שמסביב למשפט הזה. גוגל טוען שהכינוי הזה מתייחד למישהו בשם Ken Shamrock, אלוף ב-Ultimate Fighting (אליפות היאבקות בין מגוון של אמנויות לחימה), אז אולי לפי ההקשר הפירוש גם יכול להתייחס אליו, בדרך קצת שונה. בקיצור, הקשר. ובעתיד, באמת, כשמופיע משהו ככה עם קפיטלז, ישר מריצים עליו חיפוש בגוגל. בדרך כלל מדובר בשם של משהו שתצליח למצוא בגוגל ויתן לך מושג טוב יותר איך לתרגם את המשפט שלך.

למעלה