עזרה בתקנת win 2000

tzafrir

New member
שכחתי משהו לשאול

ציינת בהמשך לגבי גירסת הbios. לא הצלחתי להבין מה יש לי, אבל יש לי תוכנה שמזהה מספר נתונים לגבי הbios . אולי תוכל לעזור לי האם עליי לשדרג את הBios לפי הנתונים שאמסור. bios manifactor:Award Modular BIOS v4.51PG bios id:11/30/1999-693-596-W977-2A6LGF2DC-01 bios date:11/30/99 bios signon:p6F116V PCI/AGP GREEN BIOS (2M) chipset:VIA 82C691 rev 68 super i/o chip:Winbond 83977EF found at port 3F0h

noam01234

New member
אז ככה...

בקשר לאתחול מדיסקט, צריך לכוון את זה מהביוס - מצורף קישור להודעה דומה שהשבתי לאחר שצירפת פרטים אני יכול לומר בלב שלם שהעדכון שהורדת אכן מתאים אם הלוח שלך עדיין באחריות הייתי ממליץ לך לקחת אותו למי שקנית אותו שהוא ישבור את הראש איתו, תגיד לו שהלוח לא תקין ואתה לא מצליח להתקין Win2000.

AfiComp

New member
אז ככה...

בירור קצר באתר החברה מעלה שרוב הסיכויים שלא תרוויח דבר מעידכון הביוס. נסה להכנס בביוס לתפריט ה - Power Managment חפש שם שורה שנקראת - PM Controlled By APM או APM וגם/או ACAPI Function וודא שכל השורות נמצאות במצב Enabled נסה להתקין שוב את ה-2000 במידה ועדיין לא עובד, חזור לאותו המקום ושנה את כל השורות ל Disabled, ונסה שוב. בהצלחה, Aficomp

IBZ

New member
נכון. . .

זה מה שהצאתי לו לעשות כבר מזמן,אבל הוא כנראה להוט לבצי עדכון לביוס,אולי זה יעזור ואולי לא,אבל תמיד עדיף לנסות את הדברים שניתן לבטל אותם לפני הדברים הרציניים יותר כמו עדכון ביוס

למעלה