עזרה בתמרים

עזרה בתמרים

ערב טוב לכם קבלתי תמרים טריים מהעץ ואני מעוניינת לאפות אתם אשמח עם תייעצו לי כיצד להפוך אותם לרכים יותר לצורך מילוי וגם אם אפשר לקבל מתכון למעמול תודה ולילה טוב

נירהמ1

New member
אם התמרים מיובשים - אז צריך קודם

להשרות אותם במים רותחים, ולאחר שהמים מתקררים מקלפים את הקליפה הדקה, מוציאים את החרצנים, טוחנים, מערבבים עם אגוזים קצוצים, או שקדים, ויש לך יופי של מילוי.

נירהמ1

New member
וברוכה הבאה לפורום אוכל חלבי../images/Emo24.gif

שמחה שאת איתנו.

Rebeccan

New member
ריכוך תמרים מזן ברהי

את מתכוונת ודאי לתמרים הצהובים ? אז אפשר לשטוף, להניח בשקית, להקפיא יומיים לשלוף מהמקפיא, להפשיר בטמפ' החדר - התמרים מתרככים ואז אפשר להתייחס אליהם כמו תמר יבש, כמעט, כי מכילים יחסית יותר נוזלים מאשר תמר מיובש שהשחים על העץ פרינצסה
בגן הפרחים

yifatushc

New member
יאמממ....תמר צהוב זה דבר נפלא!

במיוחד כשהוא יצא מהמקפיא לפני דקות מספר, וכשהוא רך ועסיסי ונוטף "דבש" שכזה....
תענוג צרוף! יפעת

עזרה בתמרים

קודם כל תודה לכם על קבלת הפנים המאירה מאד מרגש אתם הטרפיה שלי בעבודה כל הזדמנות אני נכנסת לכאן וכמובן נהנית מהמתכונים המדהימים שלכם לגבי התמרים זה לא תמרים צהובים אלה תמרים חומים רגילים שכבר הוצאתי את הגלענים שלהם רק לא ידעתי איך להפוך אותם ל"עיסה" כדי למלא אותם בעוגה אנסה את הטיפ לגבי השריה במים וטחינה, האם אפשר במגימיקס תודה רבה לכם

pirge

New member
מעמול לזולי ../images/Emo3.gif ../images/Emo140.gif

וזה מעמול מהעדה החלבית של בעלי 2\1 2 חבילות מרגרינה מאד רכה 2 שקיות אבקת אפיה קילו קמח רגיל 4\3 כוס חלב פושר או מיץ תפוזים ללוש לבצק חלק ונעים. להניח 10 דקות. לקרוץ כדורים. בכל כדור להכניס כפית ממרח מתמרים, אגוזים וקינמון------ או רק אגוזים +קינמון+סוכר לגלגל לכדור. לצבות בצבת המעמול. להניח על תבנית אפויה מצופה בניר אפיה. לאפות בחום 175 מעלות כ-20 דקות. כיוון שכל תנור אופה אחרת הסימן הוא, העוגיות נשארות לבנות . התחתית מעט חומה. להוציא עוגיה אחת ולבדוק. אם היא מוכנה אז להמשיך לתבנית השניה. כשהעוגיות התקררו לפזר בנדיבות אבקת סוכר.

מעמול

פירגה תודה רבה לך אני כבר עשיתי כמה מתכונים שלך מהפורם של תפוז מתכונים מעולים עד היום אני ממליצה בחום על עוגת שוקולד ופירורים שלך תודה רבה ויום נעים

pirge

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif.ההנאה שלי.../images/Emo9.gif

למעלה