עזרה בתכנון של טיול

YamiT BiaaatcH

New member
עזרה בתכנון של טיול

אני וחברה רוצות לעשות טיול של חודש וחצי באירופה. בחרנו את היעדים-ברלין,אמסטרדם ולונדון (אולי נצרף עוד יעד אם ישאר זמן וכסף כמובן) השאלה שלי היא איך כדאי לעשות את זה? מה הדרך הכי משתלמת? ומאיפה מתחילים? בקיצור אני רוצה לקבל כמה שיותר מידע על העניין או אתרים שעוסקים בזה כי אני די בורה בדברים האלה
תודה!

zammy

New member
שאלות

מה התקציב, האם תסעו כתרמיאיות, האם תשנו במלונות, אכסניות נוער, תסעו ברכבות, תשכרו מכונית, מתי רוצות לנסוע.

YamiT BiaaatcH

New member
תשובות

התקציב עוד לא ידוע. בגלל זה אני רוצה לדעת את הפרטים האלה כדי לחשב תקציב. בגדול אם זה יהיה עד סביבות ה10,000 ש''ח כולל הטיסות וכל השאר זה יהיה מגניב (או שמא אני חיה בסרט?)
מתכננות לישון במוטלים/הוסטלים -אשמח לשמוע המלצות., לגבי הנסיעות מעדיפות את האפשרות הזולה ביותר שזאת גם עוד שאלה שלי- מה הכי משתלם? (חוץ מאוטו כי אין לנו רישיון) מתכננות לנסוע לקראת סוף אוגוסט

sailor

New member
בטיול ערים כזה

התחבורה הזולה בין הערים היא טיסות בחברות LOW COST, מוזמנות זמן רב ככל האפשר מראש.
אפילו נסיעה אמסטרדם ברלין יקרה יותר ברכבת ואפילו באוטובוס לעומת הטיסות הזולות ביותר.
לינה זולה יש באכסניות בחדרים משותפים (דורם) ולפעמים גם בחדר זוגי.

YamiT BiaaatcH

New member
לגבי הטיסות..

איך ומאיפה אני מזמינה את הטיסות האלה? ומה זה אומר בכלל מבחינת תנאים וכדו'? ובאיזה סדר מבחינת תחבורתית עדיף לנו לעשות את הארצות כך שזה יצא זול?

sailor

New member
החברות המובילות

הן איזיג'ט easyjet.com וראיין אייר ryanair.com.
יש עוד הרבה חברות בארופה שאפשר למצוא ע"י חיפוש טיסות בגוגל או במנועי חיפוש טיסות.

natyh

New member
המלצה

שלושת היעדים לא מסתדרים לי .

מרחקים גדולים מדי, המלצה לכו על פריז ברצלונה אמסטרדם לונדון או ברצלונה אמסטרדם לונדון
אתן יכולות לחצות את הלה מאנש במעבורת מה שמקל בעיקרון על התיכנון .

ממליץ מאד לקנות ספר או מספר ספרים לונלי פלנט וכדומה , עיזבו אתרים לא תצאו מזה , רק ספר שבנוי בדיוק לענות על השאלות שלכן .

אחרי שתוכנית המסגרת תיסגר סיגרו את ענייני התחבורה :
דובר קאלה מעבורת, רכבות ,טיסות , ממליץ להשקיע זמן בברצלונה פריז לונדון ולקצר באמסטרדם ,
להוסיף את ברלין זה כאב ראש תתמקדו במערב הפעם , פריז שוה יום יומיים אך אפשר לותר אישית נראית לי מתגמדת לחלוטין מול ברצלונה .

אם החלטתן על ברצלונה כדאי להוסיף גם את קוסטה ברווה בעיקבות סלוודור דאלי וגאלה :
כלומר :

ברצלונה , חירונה , פיגראס , רוסאס ,קדאקס .

מסלול תמצאו בקומונת הישרדות וספורט אתגרי , בקישורים לכו לטיולים של נתי בעולם ושם הקישו על ברצלונה .

אם אמנות וארכיטקטורה מענינת אתכם אז כדאי .

למעלה